• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YANMAR , i ostali japanski traktori

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Maxel dobro si ovo riješio sa ladinim zadnjim mostom svaka cast :prayer:
E zaboravih dobro dosao na forum:D:D

G

GROF

Guest
., lip pozdrav svim nadasve vridnim forumašima!

., e DA svakako i preponosnim vlasnicima TI i takovi mali strojčića - divova!, ki deladu ko pravi!!!

., forumašu Maxel!., svaka TI čast na tvojim rukotvorinama poljoprivredni priključaka., dobro izgljedadu, mišljenja sam da deladu ko najbolji!, najiskrenije čestitke majstore!...

., aj Bog!, narode moj!, čitamo se ...

., p.s., forumski moj prijatelju zadar095!., čekamo slikice tvoje makine i dela sa njom!!!...

M

Maxel

Guest

., e DA svakako i preponosnim vlasnicima TI i takovi mali strojčića - divova!, ki deladu ko pravi!!!

., forumašu Maxel!., svaka TI čast na tvojim rukotvorinama poljoprivredni priključaka., dobro izgljedadu, mišljenja sam da deladu ko najbolji!, najiskrenije čestitke majstore!...

., p.s., forumski moj prijatelju zadar095!., čekamo slikice tvoje makine i dela sa njom!!!...

Pozzz Grofe , legendo , fala ti na mišljenju te ti želim svakom dobro prijatelju !!!!!!!!! Ako di zaškripi , zovi samo zovi !!!!!!

zadar095

Član
Tu od
5 Stu 2010
Poruka
131

Postovanje grof!!
A ja obecajem ali nikako :D rekolo bi se puno zujim a malo meda dajem :weedman: potrudi cu se to napraviti sutra :oops: :rolleyess:

zadar095

Član
Tu od
5 Stu 2010
Poruka
131
Slike masine

Evo par slika koje san obeca ovaj vikend cu frezati pa cu slikati!!

Neka moderatori otvore skroz ako mi neuspije :weedman:

slika0007.jpg

slika0001.jpg

slika0002.jpg

slika0003f.jpg

slika0004t.jpg

slika0004t.jpg

slika0005w.jpg

slika0006x.jpg

umjesto url takoga, koristi IMG
zbalija

Posljednje uređivanje od moderatora:
M

Maxel

Guest
Svaka čast Zadar095 , naoružao si se i ti prijatelju - samo naprijed !
Veliki pozzzzz iz Slavonije !!!!:p
Evo i ja sam danas malo nešto radio . Jesensko oranje sa JOHN DEERE-om a čovjek hoće formirati travnjak ! Dosta truda i muke na današnji dan a u konačnici gazda je prezadovoljan ! Evo stavljam par sličica od finiša posla !!!! Pozdrav forumašima ma gdje bili !!!!!

Uploaded with ImageShack.us

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Zadar 095 svaka cast alata se ima i nefali,daj mi reci jel si kupio ili si pravio taj plug za krompir??? Uglavnom ako mi mozes dat mijere neke i pod kojim kutom stoji?????

Maxel svaka cast za odrađen posao!!!

Ako nekom slucajno riknu lancanici na frezi i treba mu lanac mogu sve nabaviti nije nikakav probelm,dosta povoljno.Ima vise opcija pa ako koga interesira moze i ovdije ili na p.m

M

Maxel

Guest
odlicno,nego parcela je dosta velika sto cemu toliki travnjak :scratch

Pozzz Zadar095 ! U pravu si , dosta će biti velik travnjak - ljudi su u Švicarskoj , uskoro u mirovinu pa im treba samo zelenilo i priroda , lagano košenje i tako ! :)

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
HTML:
Ako nekom slucajno riknu lancanici na frezi i treba mu lanac mogu sve nabaviti nije nikakav probelm,dosta povoljno.Ima vise opcija pa ako koga interesira moze i ovdije ili na p.m

Maxel svaka čast, interesantna ideja za ravnanje tako čeg se nisam sjetio ali nisam imao ni potrebu, svejedno super odrađeno .

Što se tiće lanca i lančanika to će valjda najzadnje otići na tim frezama jer koliko sam ja pofrezao i po kakvim uvjetima u proteklih 5-6 godina bez greške .
Jedino da se ne provjerava ulje pa da ode iz tog razloga u drugom slučaju mislim da to nemože otići .

Zadranine pa konačno da i tu tvoju zvjerku vidimo , čovjek bi pomislio da se foliraš koliko dugo nije bilo slika .... Veliki pozdrav od Wukija :finga:

M

Maxel

Guest
Dobra informacija Dare - za lanac i lančanike za frezu ( zlu netrebalo) i veliki pozdrav !!!!!

M

Maxel

Guest
HTML:

Maxel svaka čast, interesantna ideja za ravnanje tako čeg se nisam sjetio ali nisam imao ni potrebu, svejedno super odrađeno .

Što se tiće lanca i lančanika to će valjda najzadnje otići na tim frezama jer koliko sam ja pofrezao i po kakvim uvjetima u proteklih 5-6 godina bez greške .
Jedino da se ne provjerava ulje pa da ode iz tog razloga u drugom slučaju mislim da to nemože otići .

Zadranine pa konačno da i tu tvoju zvjerku vidimo , čovjek bi pomislio da se foliraš koliko dugo nije bilo slika .... Veliki pozdrav od Wukija :finga:

Pozzz velikom prijatelju Vukiju !!! Ma legendo ni ja nisam do danas imao potrebu za ravnalicom nego čovjek hoće idealno ravno za travnjak a ja odem na brzinu kući nešto smislim , odrežem komade cijevi ,zavarim i eto dobro ispalo !! Pozdrav kolegi i vidimo se poslije Uskrsa ako bog da !!!!

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Maxel uključi privatne poruke . Imaš gore na početku piše "korisnička" ploča pa onda sa strane nađeš "uredi opcije" i onda ćeš naći dio za osobne poruke ...

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
HTML:

Da Wuki u pravu si ode to najzadnje al ako ti se podrka semering onaj itd onda brzo ode :D
Ja sam sa mojom frezom radio 2 godine kad mi je otisla lancanici se pojeli a lanac izduzio.I onda nazovem doticnu firmu i kad mi je covijek reko 200 eura samo za lanac ja se ohladio a da negovorim o lančanicima nemaju nove nego polovne.A ja ih napravio i okalio da vidis sad,heheh
Imam jos jedan par pa poslikam to i lanac da se vidi:D:D
A ima i drugih stvari,koje se daju napraviti,jbg ja sam imao tu srecu da sam u 3 godine koliko ga imam radio frezu kvačilo i jos par stvari na njemu.Jbg kad radi mora se i pokidat :finga:
Da Maxel dobro si reko zlu netrebalo!!
I nista nije komplicirano da se sve rijesit ...

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Da me krivo ne shvatiš nisam rekao da je nemoguće da ode ali eto sve se može zadovoljavajuće rješiti , meni je do sada na svakoj otišao po jedan ležaj po 25 kn , više se čovjek namuči dok ga promjeni nego što košta...
Evo ljepo je znati ako se kome desi , budi mi pozdravljen....

Da Wuki u pravu si ode to najzadnje al ako ti se podrka semering onaj itd onda brzo ode :D
Ja sam sa mojom frezom radio 2 godine kad mi je otisla lancanici se pojeli a lanac izduzio.I onda nazovem doticnu firmu i kad mi je covijek reko 200 eura samo za lanac ja se ohladio a da negovorim o lančanicima nemaju nove nego polovne.A ja ih napravio i okalio da vidis sad,heheh
Imam jos jedan par pa poslikam to i lanac da se vidi:D:D
A ima i drugih stvari,koje se daju napraviti,jbg ja sam imao tu srecu da sam u 3 godine koliko ga imam radio frezu kvačilo i jos par stvari na njemu.Jbg kad radi mora se i pokidat :finga:
Da Maxel dobro si reko zlu netrebalo!!
I nista nije komplicirano da se sve rijesit ...

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Da me krivo ne shvatiš nisam rekao da je nemoguće da ode ali eto sve se može zadovoljavajuće rješiti , meni je do sada na svakoj otišao po jedan ležaj po 25 kn , više se čovjek namuči dok ga promjeni nego što košta...
Evo ljepo je znati ako se kome desi , budi mi pozdravljen....

Ma ne nisam krivo shvatio sve pet :D:D
Nema frke ako treba sto nije problem...

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Evo i ja sam danas malo nešto radio . Jesensko oranje sa JOHN DEERE-om a čovjek hoće formirati travnjak ! Dosta truda i muke na današnji dan a u konačnici gazda je prezadovoljan ! Evo stavljam par sličica od finiša posla !!!! Pozdrav forumašima ma gdje bili !!!!!

E pa majstore svaka čast , vrhunski odrađeno nema šta . A daska za ravnanje .... odlična ideja , traktor odradio kao veliki :prayer:

Najnoviji postovi

Na vrh