M
Maxel
Guest
Svaka čast prijatelju , izgleda odlično !!!!!
Svaka čast prijatelju , izgleda odlično !!!!!
Prije sam otvoril temu predstavite se, pa sam tam postavil par pitanja. Ali to ne znači da te i tu ne smijem pohvaliti. Sve 5 (samo reno 4 :mrgreen: ).
I pazi on ili ona se ne hladi s vlažnom travom nek :drinkers:, a još boljeartyman:
., bravo prijatelju Žuti!
., dela mali ko veliki!., lipo ga je za vidit u vakovom delu!!!
., aj mi reci., ovo je tvoja kosilica?, širina, noževi, tvoje mišljenje i iskustvo sa njezinim delom???., takovo nešt moral bi sebi kupit.-
., aj Bog!, čitamo se ..., p.s., veliki Lički pozdrav svim preponosnim korisnicima i vlasnicima ovi mali traktorića Yanmara!!!., sretno VAM u delu!.-
Nije mi baš jasan ovaj tvoj post :scratch kome je upućen :?: možeš li pojasniti
Pa tebi Žuti, obzirom da sam u drugoj temi postavil ozbiljna pitanja, ovdje sam malo okrenul na šalu. Moja isprika ak nisi skužil.
Možda te zbunilo "ona ili on". Neki istu stvar zovu rotacioni malčer (on), a neki rotaciona kosilica (ona).
Nadam sa da sam pojasnil.
Uvijek se za vrijeme i nakon posla treba rashladit :drinkers:
Pozdrav
jel bi znao tko gdje bi mogao kupit kuplung za iseki landhope 17hp? bilo gdje u hrvatskoj, mada bi bilo idealno da je negdje sjevernije, zagreb, zagorje i slično.
čuo sam za 'japanparts' u sesvetama i zvao sam informacije al vele da je to u zagrebu, zovem tamo al bez odgovora :?
Pozdrav tebi i jedno pitanje šta ti je otišlo lamela ili korpa . :?:
mijenjam sve u kompletu, lamelu, korpu, druklager, znači cijeli set mi treba
koja bi bila cijena?
Pozdrav
jel bi znao tko gdje bi mogao kupit kuplung za iseki landhope 17hp? bilo gdje u hrvatskoj, mada bi bilo idealno da je negdje sjevernije, zagreb, zagorje i slično.
čuo sam za 'japanparts' u sesvetama i zvao sam informacije al vele da je to u zagrebu, zovem tamo al bez odgovora :?
Ajd fino prjemjeri fi koji ti je korpa i lamela to se da nabaviti al za drukležaj nisam siguran.A pasalo bi ti mozda od Toyote Starlet korpa a lamelu ako je dobra znaci da su opruge ok mozes prenitat dat.Ja sam tako napravio:mrgreen::axe:
I traktor radi 2 sezonu vec bez problema...
korpa 26,8cm lamela 18,5cm
dečki nemojte zamjerit nisam tu neki majstor pa nebi znao točno procjenit kolko su opruge na lameli dobre i dali je lamela previše pohabana da bi je trebalo zamijenit ili prenitat.. problem je možda najviše u korpi jer su "zubi" na koje sjeda druklager dosta pohabani, nebi bilo baš dobro da mi koji pukne.. staro je to 15 godina, što i nije možda previše, al si mislim možda najbolje zamijenit to sve.. problem je u tome što je to traktor za indijsko tržište (!!) pa nema dijelova tu kod nas..![]()
korpa 26,8cm lamela 18,5cm
dečki nemojte zamjerit nisam tu neki majstor pa nebi znao točno procjenit kolko su opruge na lameli dobre i dali je lamela previše pohabana da bi je trebalo zamijenit ili prenitat.. problem je možda najviše u korpi jer su "zubi" na koje sjeda druklager dosta pohabani, nebi bilo baš dobro da mi koji pukne.. staro je to 15 godina, što i nije možda previše, al si mislim možda najbolje zamijenit to sve.. problem je u tome što je to traktor za indijsko tržište (!!) pa nema dijelova tu kod nas..![]()
Pa dobro gdje si kupio traktor...