Mladiću mogu ti reći pravi stroj , dosta je veći nego moj , a i zvuk je strašan tri cilindra , radi kao sat , odličan je
Sto reci nego zvjer :rolfer::rolfer: :supz:
Mladiću mogu ti reći pravi stroj , dosta je veći nego moj , a i zvuk je strašan tri cilindra , radi kao sat , odličan je
ljudi stigao atomizer,jbg oteglo se uglavom daldegan zelenko i do petka moram radit neke prepravke na kopcanju jer mi nesto ne pase uglavnom u petak ocekujte slike a mozda i koji video.200 litara je tank
[
zadovoljan sam utroškom tekućine a punio sam ga do skoro 200l ito bez prednjih utega a nije ga podizalo[/QUOTE]
Odlicno mu stoji moze cijena na pp :supz::partyman:
Neretvanine svaka čast lijepo nema šta da se kaže :supz:
Samo dobru masku na lice da i tebi ne odu jetra od otrova kao u moga susjeda,,,
pozdrav...
Žuti ovo nije lose ideja je jako dobra samo mi se cini da su ti malo redovi preširoki odnosno da ti je ta lopatica za razgrtanje malo preširoko postavljena.Mozda griješim al ovako slikano izgleda dosta široko.
Jedna me informacija interesira koliko mali yanmar kao moj 1401 moze dignut na hidrauliku kila???Znam kad dignem frezu ona zna malo pretezat isto.
Kad mu zakacim drljacu ona ga necima nazad,zanima me ako ima neku informaciju??
Ma još ću ja to doraditi , ali sada za prvu ruku pokazalo mi se dobro . Što se tiče dizanja tereta na hidraulici .... pa neznam dali imaš teg naprijed ? Freza ima možda 100 - 150 kg , vjerujem da bi trebao moći dići barem duplo 200 - 300 kg . Vjerujem da Wuki zna točnije , jer on je imao takvog .