• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

YANMAR , i ostali japanski traktori

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Da za zemlju je zato sto je zemlja teska,a ovo jao sto je reko kolega zube gore i turpijaj hehhe

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Evo ovih dana bit ce jos slika yamiya u akciji frezanja drljanja mozda i oranja

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Koliko je važno da traktor ima onaj joystick za podešavanje nagiba freze čini mi se ?

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Žuti prijatelju,:lol::lol: pa ti krenio na put u središte zemlje :lol::lol::lol::rolfer::rolfer:

rajnski

Član
Tu od
22 Svi 2010
Poruka
184
fino si ga parkirao:finga:
kakav je to put kad je tak sam propao i to još na nizbrdici:?:
vidi se sajla ,a s čim ste ga cuknili?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,816
Mali je potonul ko veliki :lol:
Ako je bilo vozača ko automobila, mogli ste ga odnesti na suho ;)

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Što se dogodilo kad si toliko potonuo,ja nisam sliko kad je stari isto zapeo al on je iso blizu rita heheh

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Ma to je jedan od puteva prema našim vinogradima . Sa desne strane od traktor nalaz se izvor , voda prema izvoru ide ispod puta ( žila ) vjerovatno je ta žila prekinuta s obzirom da su u zadnje vrijeme često ljudi prolazili sa traktorima vozeći drva i ostali teški teret . I sad ta voda više neide prema izvoru nego ostaje na putu što se baš i nevidi sve dok se neupadne u blato .:rolfer:
Bilo je nas dosta ali sa prednje strane je kolega probao pogurati i propao je do koljena :lol::lol:
Izvukli smo ga sa sajlom koja služi baš za takve stvari , zakačili smo je oko njabližeg stabla i polako mic po mic ... ipak je to raktorčina :lol::lol:

G

GROF

Guest
Evo tko nije vidio slike neka pogleda , da se malo nasmije :lol:

., e moj prijatelju!, lipo si napisal., ovo je za smijat i za plakat!...

., ova udubina - jama, čini mi se ko živo blato., u jezemu,... :? ...

., aj Bog!, sretno!, čitamo se ..., p.s., sve se desi živom čoviku!...

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Smiješno i zanimljivo, no nije mi jasno zašto si forsirao do te mjere, kada si vidio da je balavo.:lol:

U

USRO

Guest
Evo stigao je još jedan Yanmar u širem susjedstvu :partyman:

Vaooo, ipresioniran sam...mogu li ja slikati tude Yanmare (iz sireg susjedstva), stavljati ih na forum ili ce moj trud biti izbrisan?!

dare09

Član
Tu od
6 Stu 2010
Poruka
149
Mladiću mogu ti reći pravi stroj , dosta je veći nego moj , a i zvuk je strašan tri cilindra , radi kao sat , odličan je ;)

Zvuk poznat al me pati sto nemam ovakvu prednju vuču.Svaka cast na kupnji i sretno nadam se da ce bit zadovoljan kao i ja sa mojim.:supz::supz:

Najnoviji postovi

Na vrh