Vidim da su me neki krivo razumjeli pa evo da kazem ponovno nemam ja nista protiv tih traktora samo sam iznio svoje misljenje dapače rado bi imao takvog ako imaju takvi po tridesetak konja jer su mi izgledom lijepi a kako vi kazete da kvaliteta nije upitna onda bi mi to bilo kao dobitak na lutriji ,asocirala me ova slika na igračku zar nije tako.
:icon_rofl:
Vidi ovako meni uopće nije jasno tvoje javljanje u ovoj temi , nemaš Yanmara , nezanima te , nebi ga nikada kupio , takvi traktori ti izgledaju kao igračke... i sve ostalo što si napisao . Stvarno nevidim smisao tvojih komentara , što bi naš narod rekao " mlaćenje prazne slame ".
Da budem jasan , svatko ima pravo na svoje mišljenje , ti si svoje mišljenje izneo i kao takvo ja ga poštujem.
Međutim u ovoj temi ima na desetine slika , video clipova , komentara ljudi koji rade svakodnevno sa Yanmarima , frezanje , oranje , košenje malčiranje ... znači sve bitno i važno je napisanu i uslikano ( snimljeno )
Napisane su sve dobre i loše karakteristike , znači samo je trebalo pročitati i pregledati ovu temu ili temu " Tomo ili Yanmar i sve bi bilo jasno .
Nego ovako ovo tvoje pisanje je stvarno kao što već napisah mlaćenje prazne slame ili čak provociranje.
Isto tako neznam što si htio sa ovom slikom koju si stavio ? Inače na toj slici sam ja sa svojim traktorom . Kada si već kopirao sliku , što nisi kopirao i moj komentar koji je uz sliku ?
Da nebi nešto krivo shvatio nemam ja ništa protiv tebe niti bilo koga drugoga na forumu .
U zadnje vrijeme nepišem ( komentiram ) nešto baš puno po forumu jer nemam baš nešto pametno za pisati .