Jer je u odnosu na talijane krš ali ako nemas mogucnosti za bolje naravno da je i on dobar.
Ja radim na traktoru po 12 sati u komadu nekad i više, sa tv to ne možeš, ručke daleko svaki puta se naginji, razmještaj brzina sav pomiješan, kardan nije standardni niti sa incerzijom ne dobijes standardne okretaje nego nešto okvirno, volan lufta ako ne staviš neku splačinu od serva, sredina se razlufta, nema zadnje blokade koja često treba više nego prednja, na njemu sjediš ko na konju visoko, seljenje njegovih priključaka je koma i mislim da je to to šta se tiče inžinjeringa a sad kvari se zavisno o tome kako i koliko ga koristis,522 sam satro u jednu godinu uz svo odrzavanje mazanje i ne zna sta sve ne, a dok su talijani istoga godišta imali standardne kardane i kopčanje imali su obje blokade imali su i raspored brzina 1-6 po redu, sve pri ruci vozaču udobniji položaj rada, kočnice na obe osovine, sredina iz 83 jedva mazana nema mrvicu lufta kao ni volan a naradio se traktor i zato ja ne volim tv, ali ako nemaš novaca za bolje kupiš nešto u tvojoj mogućnosti, netko se vozi u fici a netko u mercu, i jedan i drugi te dovedu na odredište ali je pitanje šta putem i kako izgledaš nakon.