Zamisli mene negdje prije pita jedan lik na ulici : Dečec prosim lepo, kakti meni možeš povedat gdu bu tu polj.savje.u tom vašem gradu. vrag ti ju nosi nikako da ju pronađem....i pokažem ja čovjeku, malo popričali lola je neki bekrija, veza za uspjeh u polj. za izvoz i sve... znaš da me bilo sramota, vidim kako se zgraža, mogu mislit kak je gđi katici bilo gore ak je reagirao kao i samnom.... a zašto bi ti sijao grah kad na njemu ima posla? i kad je on isplativ? valjda je bolje sijat pšenicu i dobivat poticaje a na kraju bit ovisan o hrani... ma nije 1000 koza niš puno, eo da ne je.b... s tim natječajima ja bi ih držao sam - mi smo dobili 80 ha prvoklasnih pašnjaka i šumaraka par km od Đakova, to bi bila eko proizvodnja samo taka i zaposlio bi bar 10 ljudi...al jbg brale neda matija i luka i ekipa, pa sad piši propalo.... neznam mogla bi i hrana u igru, imam ja u planu proizvest dosta ove godine, problem mi je sad hrana za prvih par mjeseci dok ih neroknem na pašu itd.... eo sad posudio 3 tone mixa kukuruz, ječam zob do 01.07., još da mi je tako jedan i već sam velik dio problema riješio......