M
Miško 007
Guest
Za 533 ima orginal alanser nov u Srbiji oko 140 eura dode u Novom Sadu...
I Indijski od 120 ili 115 negdje otprilike---
Upali on odlicno i kad mu malo bolji fen gurnes u usisnu granu.Sprej je smrt za motor.Pogotovo ko nema osjecaj na prstu.
Daj link ili adresu ili broj telefonaZa 533 ima orginal alanser nov u Srbiji oko 140 eura dode u Novom Sadu...
pokušaj ovdje, mjesto blizu orašja u bih tamo ima sve za imt.O.O. "RAKIC" PELAGICEVO. 054/810-830Daj link ili adresu ili broj telefona
ma spor alnaser ..ti znaš kaj je inarcija zamašnjaka mase reda veličine naših IQ-ja ...dugi hod klipa itd. to bi trebalo alnaser od 8 kWh .
Hm ..dekopresor bi bil pravo osvježenje ...
Kaj ima tko da iznajmi 533 za znastvene svrhe ?
Mada veli kompa da jedan zub na lancu lovi ventil ..trebalo bi se skoncentirrati na poklopce predkomora
Daj link ili adresu ili broj telefona
Lanac u razvodu, pvp upravljana pnemutski (leptir u usisnoj)....
Isti takav sistem je i na imt-u 555 samo 4 klipa..
Odziv na gas = ko kad ja kažem ženi evo sad ću.
Potrošnja kao i odziv na gas, nikakva.
Mislim da mu nije problem dekompresor kojeg nema, nego jednostavno prespor alanaser. Nekad me čudi kako uopće može na to upalit..
Al što je je, milina ga čut kad se vrti na 200 okr/min i ljulja na gumama.
Kaj se događa kad se taj isti grijač ohladiNije potrebna fascinacija,fero treba upaliti to su osnove,kad kompresija dosegne najveći stupanj dizna baca naftu na užareni grijač.
To je prije mene isprobao jedan stariji mehaničar i savjetovao mi da to napravim,s tim da poslje toga traktor ne vrti duze od 5 sekundi,pali i motor se postepeno zalaufava,nema više mučenja sa grijačem u grani,brige da predugo ili prekratko grijem pa da detonira u cilindru itd..
Koja mina od IMR motora je uopče u pitanju?Ljudi ! Povisujem i se nivo ulja u karteru..mjenja sam grijac,dizne i sad mi je ostala bos pumpa ,tj.mislim da mi je semering otisao i da ga trebam mjenjati.Treba mi pomoc.Da li je komplikovano ???
Ljudi ! Povisujem i se nivo ulja u karteru..mjenja sam grijac,dizne i sad mi je ostala bos pumpa ,tj.mislim da mi je semering otisao i da ga trebam mjenjati.Treba mi pomoc.Da li je komplikovano ???