Ja pan ne pijem, a pital sam već dugo da li ima iskrinih alternatora i anlasera v RH za kupiti NOVIH:!: Ako znaš reči, a ako ne veruješ da moj traktor može poskočiti ko konjic (i vritnuti) onda bum objavil video reportažu...Dečki , da se niste malo zaigrali u području koje vam nejde kao PAN lokati
Na 533 je u originalu nekakav slabašni anlaser čini mi se da mu nekak dugo treba da se zalaufa bar imam taj dojam dok slušam startanje 533. Na mojem 539 je 3kW anlaser koji je dosta moćan i pali tak da traktor poskoči od zemlje :weedman:
Ja pan ne pijem, a pital sam već dugo da li ima iskrinih alternatora i anlasera v RH za kupiti NOVIH:!: Ako znaš reči, a ako ne veruješ da moj traktor može poskočiti ko konjic (i vritnuti) onda bum objavil video reportažu...
8)
Ja pan ne pijem, a pital sam već dugo da li ima iskrinih alternatora i anlasera v RH za kupiti NOVIH:!: Ako znaš reči, a ako ne veruješ da moj traktor može poskočiti ko konjic (i vritnuti) onda bum objavil video reportažu...
8)
Na 533 je u originalu nekakav slabašni anlaser čini mi se da mu nekak dugo treba da se zalaufa bar imam taj dojam dok slušam startanje 533. Na mojem 539 je 3kW anlaser koji je dosta moćan i pali tak da traktor poskoči od zemlje :weedman:
e to se i meni čini da je problem.....nekako, kao da sporo vrti, i to poslije reparacije.......jel netko zna, od čega se može staviti anlaser, koji brže vrti, a nisam ga htio probat staviti na 24V......jer kad sam vidio na 539, kod jednog okrene toliko brzo, da imam osječaj da neokrene u prazno, odmah upali.....
Postoji.da li postoji neko rješenje, da se anlaser ubrza ili uzme od nekog drugog traktora IMT, koji brže vrti????
Postoji rešenje, a to je premotavanje alnasera, kod nas to radi jedna firma u Bajnoj Bašti a zove se IBM Marković i komplet reparacije alnasera je negde oko 120-130 evra znači : premotavanje rotora , nov automat, zamena biksni nove četkice i farbanje, a samo premotavanje rotora je negde oko 50-tak evra.da li postoji neko rješenje, da se anlaser ubrza ili uzme od nekog drugog traktora IMT, koji brže vrti????
Postoji rešenje, a to je premotavanje alnasera, kod nas to radi jedna firma u Bajnoj Bašti a zove se IBM Marković i komplet reparacije alnasera je negde oko 120-130 evra znači : premotavanje rotora , nov automat, zamena biksni nove četkice i farbanje, a samo premotavanje rotora je negde oko 50-tak evra.
Neznam šta da ti kažem ja imam IMT 565 i 577 do nule bez grijanja na po ključa a kada je minus mora grijač do -10 ispod mora akumulator biti preko 120 ah a do -10 pali sa 70 -80 ah , ali pumpa, dizne alnasor i naravno kompresija.
ja svoj 565 i na -15 palim bez grijača na ključ iz prve,kupio sam ga prije godinu i pol valjda sam bio taj sretnik da sam naletio na pravi
onda si sretnik...ja svoj i oko 0 grijem i onda pali nakon 2 sek, da ne mučim alnaser i akumulator, a kad je ispod 0, -10-15, onda grijem i po 2 puta.
Imam problema sa grijačem. Znači na bravi broj 19 ide na grijač, 54 na bravu prije, a 50 na anlaser.
Problem je što mi kada ključ okrenem na drugu stranu, HS odmah mi pali i anlaser, kao da palim normalno.
Dali je problem u bravi?
Grijač sam nabavio novi.