S
staffmen
Guest
sve najbolje!
bili su dečki iz zabok-wireless,
kod mene je najveći problem krovne barijere i terenske razlike..
osim posebne atene je bi trebao kod sebe staviti repetitor koji bi trebao sam isfinacirati,a oni bi meni dali besplatno internet samo bi pačao 50% godišnje članarine,
sali je cifra astronomska što se tiče te dodatne opreme koju bi trebao još kupiti...
što se tiče T-com njih doslovno boli ona stvar dali budem ja ostao njihov
korisnik ili ne tako se barem odnose tehničari koji su izlazili na terne…
joekiki puno hvala što si mi stavio bubu u uho!
živio care!
Net radi bez prijekorno preko mobitela.
jedino sam zaglavio neku ženskicu u t-mobile službi za korisnike
da mi je objasnila što treba i kako instalirati oko sat vremena preko mobitela.
puknuti na mobitelu ima neograničenim internet promet,
tako da nema dodatnih troškova :supz:.
brzina je čak i bolja neko na vip usb.
prema neni 1,15, od mene 0,35.
daleko bolja od svih brzina koje sam do sad imao.
Super , kakvi to imaš mobitel i tarifu ..i ja bi besplatni neograničen internet ?
Pošto naš prijatelj " ZBALIJA " nije još uvijek u mogučnosti normalne komunikacije ,,,,,,,,,,,,,,, internet -RUPE - A ima jedno hitno pitanje , te moli ako neko nešto zna da mu pomogne
Zanima ga dvoredna sadilica za kukuruz marke PANONIJA , Slovenske proizvodnje orginal za kapčenje za seriju 400 , 500 ,i seriju 700, a pitanje se odnosi na kvalitetu rada , raspored i dubina sadnje ( način regulacije ) zadovoljstvo ili nezadovoljstvo u radu sa tim strojem , moli ako neko ima priručnik da mu se javi ili postavi na forum artyman:
To bi bilo nešto ovakvo ,,,
skoro zaboravih ,,,,,,,,,,,,,,ako neko ima u ponudi da prodaje ,,, također da mu se javi :gitarist:
Istu sam dobio prije 3 godine besplatno od jednog vlasnika TVa, rekao je da mu je dizala dosta traktor pa je nije koristio. O kojem TVu se radi nemam pojma, čovjeka sam ionako prvi puta vidio.Zanima ga dvoredna sadilica za kukuruz marke PANONIJA , Slovenske proizvodnje orginal za kapčenje za seriju 400 , 500 ,i seriju 700, a pitanje se odnosi na kvalitetu rada , raspored i dubina sadnje ( način regulacije ) zadovoljstvo ili nezadovoljstvo u radu sa tim strojem , moli ako neko ima priručnik da mu se javi ili postavi na forum