• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zelena gnojidba

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,789
Sijem vec godinama rasipacem i ispadne super.
Ove godine sam uzeo neki drugi mix pa cu vidit, nisam jos ni otvorio vrece.
1000013133.jpg
1000013130.jpg

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,520
Ja sam tu sijao prošle godine pa mi nije baš neka, sad sam uzeo od Bc-a pa ćemo vidjeti

Futa

Novi član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
14
Ja sam danas jednu ral potanjurao dva puta po mjestu da razrahlim kolko tolko gornji sloj gdje se već drugu godinu samo malčira, prije je bio kukuruz, a probao sam tako da ne orem. Leguminoze mix sam pol vreće od 25 kg pomiješao sa par kanti zobi i posijao sa rasipačem. Poslije sam još jednom prošao tanjuračama i sad već par sati dobro kiša pada. Mislim da će zelena biti top. Pitao me jedan kolega u prijašnjim postovima koliko je vreća tog mixa, vreća 25 kg je 63€.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,017
@Futa,
fala za informacije. :ppozdrav:
Par kanti zobi? Misliš na jupolke pa si onda ukupno posijal više od 25kg/ral?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,499
Ja cu zimsku tek sredinom 9....nije mi nista hitno a sad je konacno neka kisa pala pa se.moze pripremiti za sjetvu...

Na vrh