Evo ja da se javim oko onog dihtovanja ispod pedale kvacila. Odradio sam to juce, lakse nego sto sam mislio, cak nisam ni bure od kompresora skidao nego ga malo ukrivio (podmetnuo klocnu ispod njega da ne polomi cevi)... E sad plasio sam se oko onog sto ste pominjali caura snopa, i dalje mi nije jasno na sta ste mislili,
ja sam svukao prvo onaj deo sto pogoni kocnicu, on ima kajlu, pa sam svukao pedalu kvacila, pa plastiku do pedale, pa onda tu cauru, ako ste na nju mislili, ona je povezana nekom polugom sa pedalom kvacila, to sam otkacio...Kad sam nju svukao, video sam odma O ring, a semering je takodje ocigledan i to sam sve povadio i stavio novo bez ikakvih problema, O ring sam iscackao sa stomatoloskim pomagalom (ima kao kukicu na kraju), ali i bez toga moze malim srafcigerom. Onda sam vratio tu cauru u polozaju u kom je bila pre nego sam je izvadio i usla je odma bez problema...
Za pedalu kvacila sam napravio cauru od plastike i sad je luft "0", legla je bas kako treba, koliko ce trajati videcemo... Mada kad sam izbio staru od bronze shvatio sam sto joj cena lepa..Ima kanale unutra za mast i urezan prsten gde dolazi mazalica, dakle nije bas obicna bronzana caura...
Sad vise ne curi, sa druge strane gde su pedale kocnice nisam nista dirao, tu nije ni curilo...
Hvala na savetima pomogli su..