Bio sam da pogledam traktor, nije bas u nekom stanju, ne rade kocnice, odlivak od dizni pusta naftu na svim cilindrima..kapljice vode razbacuje posle neko vremena rada sa strane, moguce da vodena pumpa pusta na semeringu, i sto je meni najgore je da na iberlaufu ima poprilicno vazduha, a vidi se i ulje na cepu...kao i sa strane cepa, to jest na polugici kod kompresora (ne znam cemu sluzi ta polugica)
Da li to moze da bude neki drugi problem ili je motor u losem stanju, mada po zvuku on prilicno lepo radi, i ne dimi...Ulje nije belo, dakle ne mesa sa vodom. Poprilicno je neodrzavan..Menjac deluje ok, ne krci pri ubacivanju u brzinu...Mada traktor nije nikad farban, i navodno nije orao, ali je tanjirao. Pusta po malo vodu na slavini na bloku, hidraulika radi, ali ne drzi kad se ugasi, to jest za oko 20 sekundi padne tanjiraca, bendix zeza po nekad... ima umazanog pozadi na vretenu...
evo jedna slika, ima i video kako radi, kad se ucita postavicu...sta vi kazete koliko on vredi onako realno..