• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 4911

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
592
Prednji razvod obavezno , pumpa za podmazivanje ??? Sve kanale dobro oprat, ispuhat.

Mićko123

Član
Tu od
25 Tra 2021
Poruka
112
Odnio sam blok, glave i radilicu na obradu.
Neko mi kaže da stavim novu uljnu pumpu motora, kod mene se može kupiti samo poljska HYMLET pumpa, ova pumpa što je bila u traktoru je originalna, da li da je ostavim ili da stavim novu? Nisam je rastavljao, da li se ona može rastavljati da vidim da li ima riseva unutar nje?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,370
Kakav ti je bil pritisak ulja prije rastavljanja motora i kak je izgledala radilica?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,370
Ne izgleda preloše, na oko.
Ja bi rastavil staru i ako nije poderana vratil bi ju nazad gore.
Nakon sastavljanja obavezno izmjeriti pritisak, pogotovo na vruče.

Mićko123

Član
Tu od
25 Tra 2021
Poruka
112
Vidjeću da je rastavim pa ako ne bude imala riseva samo ću je dobro očistiti i vratiti, a što se tiče dihtunga glave motora, da li bi bilo bolje da stavim od zetora 7745 turbo, možda su dugotrajni, hoću da uradim sve najbolje što mogu, jer radim sebi traktor

Mićko123

Član
Tu od
25 Tra 2021
Poruka
112
Pretpostavljam da je deblji od 7745 turbo...
A šta misliš kada budem mijenjao komplet ležajeve u razvodu, da li da postavim ZKL češke ili SKF da kupim u ovlaštenoj trgovini?

Najnoviji postovi

Na vrh