Po meni on je pretrom. Nisam radio s njim, ali i moj 6245 je malo trom u brdu, jer moram cetverokrilnu branu vući drugom, jer trećom ne ide. A kako se onda traktor koji je slabiji za više od 10 ks ponaša nezz.
Nije se to odnosilo na most od 5245 i nekih 6245, već na 3545, 5545, 5745, 5748....
Več je rečeno da je za Zetorovu laku vuču teško naći djelove pa malo pripazi kod kupovine da ti ga ne uvale.
Sve štima s motorom, ima 1000-1500 rs od generalne motora. Jednostavno je preveliko brdo i ne ide brže samo to nekima nemožeš dokazati. Dok mi je proxima 90 ks i 4150kg brza kao metak i puno bolje ide u brdo s istim priključkom, jedino bi trebalo naprijed 200,250 kg tegova.Nije vise od 10ks nego točno 10ks i lakši h
Ako je tvojem ovo teško onda tebi nekaj ne štima s motorom.
Ne razumijem ovu raspravu do sada o Čemu je riječ,ako je o potrošnji,već sam pisal o tome,al opet cu, potrošnja mu je od 5.5-9l po satu,i možete skoro kod svih traktora da moraju s rezervarom radit 8h,znaci jednu smjenu.
Ljudi, pa nije traktor auto pa da bude trom zbog par stotina kila. Čak i na autu se to kompenzira dobro pogođenim omjerima u mjenjaču! Osim toga, 52-ojka nije nastala kao potpuno novi model, nego ima niz prethodnika čiji je ona modificirani klon(47,49,50). I sad tvrditi da veliki proizvođač kao Zetor, kroz više od dvadeset god. razvoja modela od 47-52 nije bio sposoban uvidjeti da treba smanjivati a ne povećavati težinu, pa 52-ojku stjerati na tonu i pol, da grebe i na asfaltu ko ferkan je apsurdno..