zetor definitivno bi treba manje trositi od IMT-a sa roto pumpom jer ima klipnu ali... njega *ebe težina i tromnostHteo bi da se nadovezem o "trci" izmedju zetora i imt-a. Za zetora nisam siguran koliko trosi ali moj imt sa linijskom bosch pumpom trosi toliko da je gotovo neisplativo raditi sa njim. Inace, ne postoji velika razlika u potrosnji kad je bio nov i sad posle skoro 20 godina! E sad, ako zetor trosi vise onda j...s zetora. Jedan od razloga zasto intenzivno tragam za malim torpedom 6206. Bitno bi bilo napomenuti da je kod nas litar d2 dizela cca 1 euro. Neosporivo da je zetor jedna kvalitetna masina i jos nikog nisam cuo da se pokajao sto je kupio zekana. Kabina - FENOMENALNA, ali za imt - kupis "sivu" kabinu - Orasje i uzivas! Zekanu definitvno ne ide u prilog cena jer su po pravilu preskupi. :roll:
Dečki tko god želi može doći kod mene sa svojim IMT-om 577 i pokazati šta zna a onda če se uvjeriti što je Zetor.Vjerujte da 577 nije mogao uzići uz jedno brdo gdje je moj Zetor 6945 uzišao bez pola muke sa istim teretom.Stvar je u tome što je zetor spor ali neopisivo jak baš zbog dobro izreduciranih mjenjača.pogledajte imt 560 ima tri brzine 2 radne i 3 transportna a zetor 4 radne i 5 transportna.577 u ravnici ode da ga i nevidim a u brdu on mene nevidi!A o potrošnji neželim ni razgovarati.Jedino što mi se sviđa na imt-u 577 je dobar motor lijepo radi svaka čast a ostalo bože sačuvaj!u moje dvorište nikad.vozio sam puno imt-a a raditi snjima je kao na robiji!
Da se vratim na temu meni osobno jako sviđa Zetor 5245 za malu poljoprivredu odličan!
11 komada :supris: Svaka čast.e ovako... da se nadovezem na ovo sve...imao sam imt 577 DV i traktori strasno trose na osnovu zetora, a imam 11 zetora trenutno i prezadovoljan sam, jer je servis strasno lak i brz... a usput imam i 6945 nosi cesko vitlo i super mi se pokazao, ali sam zadovoljniji 70 45 i 60 45 to je najbolja serija koja je ikad izasla, jer ima spori mjenjac.... a 72 45 i 62 45 su super traktori... a sto se tice 52 45 traktora mislim da je nula bodova, iz razloga za to sto nema snage za prednju vucu, imam 52 11 i prezadovoljan sam nosi rotacionu kosu, vuce presu, brnace, ma sve... ali prednja vuca nije za njega... nema on snage....moje misljenje...
11 komada :supris: Svaka čast.
Daj ih probaj sve okupiti na jedno mjesto i ovjekovječiti taj slučaj.
To bi bila fotografija za pamčenje :rolleyess:
Evo i meni je danas na carinu stigla 5245 88 godina..:butthead:
ajde kad budeš mogao nabaci slike!!!!!!
basiuc koje ulje ide u diferencijal zetor 8540 mijenjo bi al nisam siguran jer otac kaze da mozda ide 30 ko na katerpilaru a ja mislim da ide 80 ili 90
Evo slike su stigle, imaju i nove gume naprijed one dolaze gratis.:blackeye:blackeye