bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
oremo sa 3 direktnom 12"... stavit cu filmic sa zetorom 4712 sam orao 10" 3 direktna
Motor ti je isti na sva tri navedena modela tak da ako 4911 nije imal kabine logički je da su ovi slabiji :scratchneznam taj 5211 je isto i kao 3320 jel tako? neki su ga ljudi kupili a prodali 4911 pa kaze covijek da mu je taj traktor slabiji od ovog 4911
Meni bi trebao za moje sitne poslove većinom za si dovuć nešto drva doma i eventualno za malčer stavit za održavanje neke zemlje!! 5245 je 52 ks ili?Cijena mu je oko 50 000 kn sa 4 nove gume i ima oko 3500 sati kako vam se to čini?
Da ne otvaram novu temu, tu ću nastaviti.
Što mislite o ovom traktoru?
vrijedi li te novce?
http://www.njuskalo.hr/traktori/57-11-zetor-oglas-2488755
kolko sati ti motori mogu izdržati?
To nije bila generalka čim su ležaji STDObrada u bosanskoj Dubici svih dijelova generalke za traktore ( brušenje glave, klipnjaće , uprešavanje ležajeva itd) oko 1000 kn.
Ja radio tamo i sve dijelove kupio original zetorove kod tipa šta radi.
Sve je kompjuterska obrada , novi strojevi i na granici treba samo prijaviti - da se nosi na popravak.
Ništa ne košta
.http://www.poljoprivredni-forum.com/album.php?albumid=177&pictureid=1428
Znam da nas naši deru po cijeni - pa evo alternative.
To nije bila generalka čim su ležaji STD
Koji se to ležaji trebaju uprešavati?
Cijena dijelova je u kunama?
1600 kuna obrada glave bloka i radilice u sisku kod jednog mestra za mojeg ferka 533...naravno upresavanje stublina i neznam sta jos radi polumotor ili kak oni to vec zovu ostalio mi stavljamo u motor i sastavljamo....njegova obrada i upresavanje...
Ako on nalupa unutra radilicu i klipove sa karikama, onda to i nije tak puno, ali ako ne onda je to jedno 400 -tinjak kn preveč1600 kuna obrada glave bloka i radilice u sisku kod jednog mestra za mojeg ferka 533...naravno upresavanje stublina i neznam sta jos radi polumotor ili kak oni to vec zovu ostalio mi stavljamo u motor i sastavljamo....njegova obrada i upresavanje...
Ako on nalupa unutra radilicu i klipove sa karikama, onda to i nije tak puno, ali ako ne onda je to jedno 400 -tinjak kn preveč
Jel bar skratil klipove?bez toga!!!!!!!!
Kužim da je ono račun od djelova, ali mislim da za 276 kn nemožeš dobiti orginal sklop. U tu kombinaciju (po toj cjeni) bi išlo oriđiđi klipovi, a pikse od privatnika (čini mi se SMR) Jel su bili u bjeloj kutiji sa zelenim slovima?nismo se shvatili muhaničar
ovo je račun za dijelove kupljene u Sunji za jednog prijatelja , i to sam stavio da vidite okvirno stanje cijena prema dalje.
A što se tiče obrade onda stoji ono o bosni - cijene za kompletnu generalku.
Malo je mutnije ali probajte viditi koliko je što.
Evo ovaj majstor u Sk je ok , znam ga - ali ljudi što je jeftinije ,...........