Potrošnja zna varirati prošle godine natočim 20 litara zrotiram 3 rali i malo ostane ove godine natočim 20 litri zrotram 1 ral i malo ostane a traktor i brane i zemlja ista a obrada ove godine puno teža :fiery:
Traźim majstora da mi smanji potrošnju na traktoru
marke Zetor 6340.Potrošnja 7 litara za 60 minuta
2000 obrtaja roto brana 2,5 metra Dobro plačam
odojak ili janjetina za gablec gratis.:icon_pidu::icon_pidu:
i sad te podatke prepeglajte kroz vožnju od 250 km i eto dokaza da u vožnji ne troši kao i na frezanju :icon_anal:Traźim majstora da mi smanji potrošnju na traktoru
marke Zetor 6340.Potrošnja 7 litara za 60 minuta
2000 obrtaja roto brana 2,5 metra Dobro plačam
odojak ili janjetina za gablec gratis.:icon_pidu::icon_pidu:
Kad okrenes 10000 vur : motor bu poprilicno poderan i bude bil manji otpor motora : i trosit ce 3 litre na vuru...
i sad te podatke prepeglajte kroz vožnju od 250 km i eto dokaza da u vožnji ne troši kao i na frezanju :icon_anal:
Ko što rekoh, nemam iskustva u radu, ali na mjestu je bilo kak sam napisal. Pa ti mjenjaj mišljenje ako misliš da treba.Muha- ja sam tebe držal za velikog majstora i gospodina, naj me tjerati da mijenjam mišljenje... Pretpostavljam da su delali poslije generalke, normalno da više troši kad ima nove karike, leteće, stojeće i sve ostalo, treba to i vrteti, otpori su veći... Kad se malo motor razloha, onda lakše ide i manje cucla!