Za kmeši je IMT 539, a Zetor je samo za svateKaj ga imaš samo za kmeši se voziti? 🍺😉🍷
Odlićan traktor, udobnost mu je velika prednost, pred drugim "domačim" traktorima.......Poštovani forumaši,
na sugestiju majstora Muhe prilažem nekoliko slika svojeg Zetora kojeg sam vlasnik 3 godine. Malo sam ga doradio jer nije bio takav kad sam ga kupio (prednji utezi, prvi blatobrani, produžetak zadnjih blatobrana...).
Pa to kao novo 😍 Meni samo upadaju ovi oprednji blazobrani u oko, nekako mi djeluju predugački, nedaj bog vagaša 😅Poštovani forumaši,
na sugestiju majstora Muhe prilažem nekoliko slika svojeg Zetora kojeg sam vlasnik 3 godine. Malo sam ga doradio jer nije bio takav kad sam ga kupio (prednji utezi, prvi blatobrani, produžetak zadnjih blatobrana...).
Crvena šipkica gore, žuta orema kabini i isključen je, uključivanje se vrši kontra.Jedan poznanik mi je rekao da se na zetoru može ugasiti kompresor.
Zna li neko kako se to radi?
Kaj sve treba skinuti da bi se došlo do pinjona? Da li se treba skidati kiler? Baš je dobro sakrit, izgleda da treba pola traktora raskopati da se dojde do njega.Pinjon treba rastaviti i popraviti platinice koje su unutra ako nisu izgorjele.
Nije loše ugraditi kondezator da platinice dulje traju