Pročitaj ti još jednom moj post.ja sam napisao da ima veze debljina dihtunga i zašto a nisam dalje razglabao o merama i sličnoPročitaj si još jednom ovaj post koji si citirao.Zetori 7340 imaju 1.5 debljinu brtve pa opet probija nakon par tisuča sati,naravno ovisi i o vozaču.
16.9 28 su na njemu, mislim stavit 30 nagdinu, ma plitko smo igrali da trava ne raste, pa sad kad smo isli dubukom skace po oranju previse u drugoj, pa smo prvom isli, inace imam 6711 koji je jak kao bik ali spor pa sad malo dok se uriktamo u brzine, ma nece nista tesko radit, roto kosa 185,balirka eventualno plug nesto sitno, ali ide kao metak 30,35 kmh pre zadovoljni smo za sad u oranju temp bila ispod zelene nekih 60ak stupnjeva.Ja orem drugom. Prva prespora a trećom mu je preteško. Airbox, tvoja je zemlja malko i drukčija. Mislim da je lakša od moje ali to je samo moje mišljenje. Ne kažem da ga treba šparati. Treba mu dati gasa 🤣 samo kažem da pazi na začepljenost hladnjaka. Takvo je moje iskustvo. Da taj možda nema 34 cola zadnje gume ? Možda je zbog toga malko brži ? Zetorboy ima na svom 28 cola zadnje, ko mene su 30 cola.
Pise mu u prometnoj 5600 kg i u kabini na onoj tablici isto 5600 pa mi je cudno bilo kako je tezak tolikoČestitam, 👍. Lijepo izgleda. Taj ima zetorovu prednju vuču kao i moj 👍. Pazi se samo pregrijavanja. Drži hladnjak čist pogotovo u malčiranju i općenito težim poslovima. Neka ti ne bude teško očistiti ga svaki dan. Čim se pregrije kupuj dihtung glave. Kod mene vise 4 komada na zidu. Nikad se ne zna 🤣. Nešta to nije točno napisano. Moj je 3500. Jedino je tvoj mlađi godinu dana