ti si legenda, i čestitam što si realan.....i o svemu pišeš što se događa :icon_pray:
clap):
koliko tvoj traktor ima sati????
Ma mene ne hebe reć' ono šta je... Da sam ubo prstom u gov*o kad sam kupio ovaj traktor, pa jesam i nisam. Da nisam njega, kupio bi neku drugu ragu i opet isto šarafaj kad nešto prdekne. Ja ga sad mogu glancat i servisirati koliko god hoću, al' sve je to razdrkano otprije, tako da...
A koliko sati ima? Pa to samo on zna haha Sat je stao na 5999rh, a kod mene je dosada napravio preko 1000, ako ne i više. Stvarno ne mogu reći koliko ima kad ne znam, nagađat mogu pa slagat i sebe i vas haha
@MUHA
Ma toga se i bojim. Jučer stari išao u prihranu i vratio se, kaže sve bilo dobro. Jutros ja sjeo, ma ni da baci dim na auspuh. Dam mu malo poticaja sa start sprejom, reko možda povuče, on upali na start sprej, al' nema goriva, onda nakon što sam sve isprovjeravao, skinem dovod gurnem u kanister s gorivom, reko možda je negdje začepilo nešto, ima goriva i u pumpi i u filteru i svugdje, ali baca samo na jedno visokotlačno, a ostalo ništa.
Ako svugdje ima goriva samo ne baca na lajtunzima, il je pumpa il su lajtunzi, al' nema šanse da su se uspjela počepit 3 lajtunga, daklem najizglednija pumpa.
Sutra ću dofurat kolegu mehaničara, on će to bolje skontat nego ja, a morti i riješi problem.