Z
kikic MF kaže:ajmo reč nije loše al mogao je i biti u boljem stanju. ajd glavna stavka gume su mu kolko tolko dobre al sve ostalo je pitanje. kao što i sam kažeš motor i bosch pumpa to je pitanje. getriba može i bit dobra jer nisu baš na nju bolesni. al to je zetor pa djelovi su bagatela pa se da on za 1000 eura dotjerat u odlično stanje kaj se djelova tiče i uređenja
Bosonoga kaže:Nije on toliko ni u lošem stanju kakvih traktora ima. Malo vremena i rada i sve se sredi.
ZJ kaže:Koliko si ga platil?
Vidim da je uvozni de luxe model (ručni kuplung za kardan, široka kabina...).
Jesu li i 2. i 3. brzini zamijenjena mjesta?zetor4718 kaže:ZJ kaže:Koliko si ga platil?
Vidim da je uvozni de luxe model (ručni kuplung za kardan, široka kabina...).
Hoču vidjet tko što misli tako da ću još malo šutjeti a vi nagađajte....recite koliko bi vi dali?
To je model za njemačko tržište znači i uvezen je iz njemačke 1995.To je model koji ima brzi rikverc po mom brži nego 3. brza,kardan 540 i 1000,pomočni cilindri na hidrauliku,grijana i nekad bila tapacirana kabina u biti i je za ono vrijeme bila DE LUXE jer ipak je to za švabe a ne tamo za neke balkance :lol: :lol: :lol:
kikic MF kaže:da budem iskren. traktor je dosta radio ali mislim da ga jedno 4000 4500 više nisi platio. ako si i tolko
Bosonoga kaže:Jel to nova AC pumpa na njemu ili je samo novi ovaj dio za pumpanje?. U mene nema matice na onom djelu za pupmpanje pa moram kliještima odvratati i pumpati. Ako si kupio posebno samo taj dio, koliko košta?
Bosonoga kaže:Jel to nova AC pumpa na njemu ili je samo novi ovaj dio za pumpanje?. U mene nema matice na onom djelu za pupmpanje pa moram kliještima odvratati i pumpati. Ako si kupio posebno samo taj dio, koliko košta?