• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 7245

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Rastavio sam cilindar i sve oprao podmazao i sastavio te opet nije dobro. Gledao sam po knjigi i mislim da je već neko rastavljao pa nisam siguran dal je dobro. Nije mi jasan onaj dio gdje se nalazi poluga za upravljanje.

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Dal ima za kupiti dio 93 2117 i 93 2172 vidim da je to raspadnuto i krivo su bili složeni dijelovi 93 2166 i 93 2126.

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
picture.php
[/IMG]sklapanje se bliži kraju

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Uspio sam sve spojiti i funkcionira kako treba. Žice na sva tri prekidača su bile otpale sa kontaktima od prekidača, tako da sam morao ispitivati sa instrumentom koja žica kamo ide te tako spajati na prekidače. Žice od kabine su bile otpojene i kod osigurača pa sam sa slaganjem kabine izgubio više vremena nego da radim novu instalaciju. Sada još moram samo podesiti snopove od prednjih lampi i radnih lampi na kabini jer previsoko svijetle.

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Jel može tko staviti sliku donjeg crijeva hladnjaka kako stoji montirana na traktoru

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,870
Slikal bi ti ali sad sam kasno videl poruku.
Ako je to što mislim, crijevo se naslanja na motor. Jeli to ili šta drugo ?

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Hvala riješio sam, krivo je bilo namontirano sad me još samo mući pokazivać temperature.Problem je što nije biko niti instrumenta niti indikatora, kupio sam obe stvari i montirao pa me zanima kao spojiti instrument na tabli da bi pokazivao temperaturu. Imam još i problem što su ručkice za uklučivanje kardana i prebacivanje brzina iz sporih u brze jako nisko te ne mogu montirati zaštitni lim preko mjenjača.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,870
Onda su te ručice krivo postavljene. Moraš ih izvaditi i okrenuti (zarotirati) da bi bile višlje. to valjda znaš i sam. Bez veze trkeljam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,803
Za instrument mislim da ide na njega +, a druga žica na indikator koji je na motoru.

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Složio sam pokazivać temperature, na oznaku B spojio + a na oznaku T žicu sa termostata i sada funkcionira, a što se tiće ručica nikakvo rotiranje ne pomaže nego bušenje druge rupe za kajlu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jel prije bil lim ? Jesi li probal ručice izvaditi i zamijeniti vanjsku stranu sa unutarnjom vozil sem više od 100 Zetora i na svima su ručice bile kak treba ,

Kompa

Član
Tu od
1 Kol 2014
Poruka
66
Lima nije bilo gore montiranog i mjenjač je bio otvoren kada sam ga kupio, dosta stvari nije bilo na traktoru i još koje su i bile bilo je svakak montirano i spojeno. Olučio sam izbušiti drugu rupu a postoječu zavariti. Dosta teško mičem ručicu za prebacivanje iz sporih u brze brzine, kako to mogu poboljšati. Dok sam slagao mjenjać sve je išlo lagano.

Najnoviji postovi

Na vrh