O
ostrozin
Guest
Re: zetor 7245
da tomica , ja sam sinoc zvao za gume! mislim da bi moje prodao i stavio 30.
da tomica , ja sam sinoc zvao za gume! mislim da bi moje prodao i stavio 30.
Prijatelju moj ne budi lud da toliko vrijedi toliko moj zeko 7245 ne vrijedi mi smo ga kupili na kredit i u kešu platili smo ga 70000kn. ali to je moje godište trakttor 93 ali sad stoji u štaglju rastavljen i plačem što ga imamBok ljudi, da li zetor 7245 86 god. vrijedi 10000 eur? stroj je u dobrom stanju.
bok svima! novi sam clan foruma i htio bih reci nesto o zetoru 7245. ja ga imam i 86 je godina ,ima 2300rs, i nebi ga mjenjao za pola novih u toj snazi!
dali je neko imao zetora 7745 turbo i dali se osjeti razlika u odnosu na 7245 ? mislim na motor, drugo bi trebalo biti isto . hvala unapred
Prijatelju moj ne budi lud da toliko vrijedi toliko moj zeko 7245 ne vrijedi mi smo ga kupili na kredit i u kešu platili smo ga 70000kn. ali to je moje godište trakttor 93 ali sad stoji u štaglju rastavljen i plačem što ga imam
I ja sam novi clan imam pitanje zadnji kraj na mojoj 7245 je kao da je od repe koliko je sve potrošeno a imo je više sati kad smo ga kupili neznam šta radit stoji a plača se kredit mislim motore imaju dobre hidraulika i hidraulični volan, power(radi preko zraka) špera prednja vuča sve radi ali unutra zupčanici kad smo ja i stari to otvorili to je bilo za plakat on da je radio dan i noć ne bi se mogli zupčanici istrošit zašto je tako veliki kvar? traktor se može vozit ali nemislimga slagat dok god nebudemo pri boljem novcu zašto mu mjenjač zuji ko avion peta mu zuji rikverc brzi i sve spore brzine a prvu nismo koristili otkad je kod nas radi ali je ležaj dobio po tamburi najgore u tome svemu što se raspao ležaj od kardanaznači traktor mora ići u 3 dijela a to je kino rastavit jer stari mi je radio u firmi i popravljo je zetore pa zna iz iskustva znate li vi majstore neko jeftino riješenje?