ali zato svako jutro kad se tenkira,prebriše se krpom :
hah,to znam,zanima me širina.
pretpostavljam zadnje 16.9 a prednje?
izgledaju mi prednje dosta široke naprema zadnjima.
zanima me to oko guma,jer trebao bih ja na svojem mjenjati ,a neznam ni sam na koju bi se kombinaciju odlucio.
Ovak, gume su mijenjane prednje, zadnje su još jako dobre, sigurno na nekih 70ak%, stavili smo mitas 320/85*24 radijalne,to je kad računam nešto malo šire od 12.4*24. Svakak sam si kombinirao, htio sam stavit 13.6/24 zbog utovarivača kao što ima susjed na proximi, ali ispalo je da to nije baš samo tak, za nove felge tj. samo obruče još bi i pristao dati novce, ali zvao sam u servis i rekli su mi da bi morao mjenjati i zupčanike u getribi od prve vuče zbog tih guma, a to bi koštalo još nekih 1000kn i nači majstora da mi to raskapa onda sam izgubio volju od toga pa neka bude tako kak je.
Dino brat mi rekao da si pričao s njim, a mogao bi se javiti pa navratit malo
e kolega,moram te ipak ispraviti...Ma koje su to gluposti....samo da si uzeo širinu 340 (13.6), visina ostaje ista 85, ja nikako nevjerujem i nerazumijem te ljude u tim servisima, točno vuče na to da samo jedva čekaju da ih netko nazove koga oni smatraju "neukim" (ne mislim na tebe nego mislim opčenito) pa da mu prodaju priču o tome da se moraju obruči felge i zupčanici mjenjati, ma to je definitivno glupost.
Po nekoj jasnoj logici, ako visina gume ostaje ista ne mjenja se apsolutno nošta, a širina gume bi išla i na ove postoječe bez ikakvih problema, nevjerojatno mi je to i dalje, nemrem vjerovati da su to rekli.
No sad, kaj je tu je...
Evo federa za zadnje poluge 25kn komad hvala kolegi @turopoljcu na savjetu.