Čitam priču vašu momčad o verglanju Zetora.E to je takva bolest njihova kažu jedni. Ovo zajebava i mene i to od tada,kad je zetor prvi put stavio se na dvor godine 2001 polovan.
Ne kužim zašto ne razumjete kolega kad kaže ovo o dodanom filtru prije nepovratnog. U tom slučaju stoji nepovratni između novo dodanog filtra i čašice. A monci ovo su i težke mahinacije i inovacije na traktoru.pitam se zašto ne radi stvar,koja je isprobana i radi kad je nova kod sebe?da trebamo nešto dodajati na sistem naftnega voda.
O tome ljeti priča i na slovenačkom forumu.
i šta kažu tam,koliko se sječam ,kad sam to brao?
I kod nas ima o tome puno štorija. No jedan je kaazo,da je mjenjao sve crjeva povratnih voda od dizna i stavio sve nove,prave objemke az crijeva,koja se da dobro pritegnut i ne ova orginal,koja su bolje nego ništa.
Al druge priče se pamtim,da je jedan kazao(to me zezalo i mene),da odmah baci čašico izpred AC pumbe vstran i crijeva direktno veži na pumpo AC.Jer filtrira nafto itak filtri fini u boci spodaj. Od tada kazao je taj tip,da radi bez hibno.
No ovo ču probati ja učiniti ,kad ču raditi servis u pomlad kod traktorja i tada ču vidjet.
I još ovo:Stavio ja nepovratni ventil upravo tamo,kdje je stavjen na sliki muhaničarja. I sva priča po starom. Nafta padne nakon 12 sati.A nekog vremena grijajo bakrane podložke,mjenjao ohišje čašice,mjenjao ručno pumpico,stavlajo nove objemke na crijeva. I priča naprijed po starom. Ne pali nakon 12 sati.
I sad prije paljenja-pumpam do nekog osječnog odpora na ročnoj pumpi :icon_rolleyes:i onda palim.....Ni to takav problem.To učiniš prvi put kad danom pališ,a sve naslednje palbe idu bre zproblema. Ma nije to takav problem,zbog kojeg noču nebih mija sna heh.