• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Točno na to mislim,morat cu do kiršproma navratit i bacit oko jel ju imaju samu u ponudi.

Ili možda tko zna ili je vidio gdje ima za kupit tako nešto?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Danas zeko dobio novo ulje!!

Dali sta fali mi ili je to sve kak mora bit!!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
62xx/72xx (borung 100/102x110) 12 litara 77xx (borung102x120) 13 litara podatak dobiven u Brnu u Zbrojovki .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
I kod mene je u 6340 (7745) išlo 12-13 litara,u Proximu ide 10,točno do maksimuma.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja sam mu natocio 11.5-12l mrvicu jace od 2l mi je ostalo malom kanisteru samo sad ga nije moc vidit na mjeracu treba se malo zacrnit:(happy)::(happy):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Dali sta fali mi ili je to sve kak mora bit!!
To je to ako je sito cijelo i nije pečeno, dva nova O-ringa, provjeriti propusnost one dvije dizice i staviti na oznaku.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sito je ko novo sve sam dobro opro i ispuho na ovom unutra sam stavio novi oring za vanjski nisam imo predebel mi bio sta sam imo doma al nista ne pusta sljedecu izimjenu ce ga dobit novog!!

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
da li se daju zamijeniti samo one diode na mostu sto su kolege spominjale na stranicama prije? i ako mogu zna li neko oznaku da probam porucit sa ebaya? :(call):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Misliš na diode za uzbudu?
To bi trebale biti 1N4001 ili slične. Takvih imaš u svakoj mesnici, 1 kuna nekoliko komada.
Ako misliš na ispravljačke diode u mostu, te se vade iz starih alternatora.

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Ma men trebaju kako ste rekli na proslim stranicama diode za ispravljanje struje :icon_scratch: Znaci one se ne kupuju nove? ili su skupe?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Teže ih je naći, a najlakše je uzeti iz starog alternatora. Bar toga ima koliko hoćeš.
Ja sam ih skidal od tamo dok sam mijenjal neispravne diode u MAG (CO2) aparatu :)

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kak mu maljusno izgledaju zadnje gume al kompozicija super izgleda!!

Najnoviji postovi

Na vrh