• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja bih htel menjati ulje v bosch pumpi u svom 4911 a neznam gde se spušta i gde se natače,i gde je mjerica ???? i koje ulje da mu natočim ??

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nemam,kaj poslikam,pa ju tu stavim,pa mi ti označiš gde je kaj?
da , imam iz priručnika gdje se baš ne vidi sjajno ..ovo bi bilo ziher .
Mada nema tu puno pilozofije ...čep na dnu za ispust . čep ili odušak na vrhu za uljevanje, prelivna cijev za nivo ulja ..može biti da ispust ima posebno za bregastu pumpe i posebno za regulator

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
evo ja sam poslikal,ti to lepo označiš i odma budu drugi vidli koji to trebaju napraviti
sam0788m.jpg

sam0789l.jpg

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja nisam drugi i več imam načale ..i nije se ljapo ismijavati iz tuđeg hendikepa .:mrgreen:

Posljednje uređivanje od moderatora:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor 6211

Evo stigo je novi Zekan, povezo je sa sobom presu Welger ap61 a kada je došo dovezo je roto drljače 3m teške jako teške za njega pa smo se vukli po cesti, a zatim je dovezo roto kosačicu sa 6 rotacionalnih diskova :)

dsc05412j.jpg

dsc05411r.jpg

dsc05410s.jpg

P.S. Ima Servo :rolleyes:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
pa mogo si mi reč da možeš skenirat:axe::axe:
ti si budala:butthead::mrgreen::mrgreen:
hvala na slici

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
CHlas Lijap makina, izgleda vrlo ocuvano..

Da te sluzi maksimalno ;)))

Jel tajna oko cijene , sta si ga platio. ??

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Fičo, natoči ovak nekak kak sam ti nacrtal i nebuš pogrešil.
Ako bi bilo dva deci previše, kad počne kapati na prelivnu cijev ostavi da višak iscuri, a kolko bu joj još viška ona bu sama izbacila u radu.

Onu šemu struje kaj si pital imam slikanu na haubi, ali od toga nebu kruha. Bar tak mislim :scratch

Uploaded with ImageShack.us

Najnoviji postovi

Na vrh