CHlas Lijap makina, izgleda vrlo ocuvano..
Da te sluzi maksimalno ))
Jel tajna oko cijene , sta si ga platio. ??
fala muhaničar za sliku,znači morem nutra točiti super 5 inino ulje,još me nkj zanima,svaki put dok mu stisnem taj čok na pumpi ili kak se to veli meni na odušak ulje kapne van to dobro ili nekaj loše ili samo izbaciva višak ulja vanFičo, natoči ovak nekak kak sam ti nacrtal i nebuš pogrešil.
Ako bi bilo dva deci previše, kad počne kapati na prelivnu cijev ostavi da višak iscuri, a kolko bu joj još viška ona bu sama izbacila u radu.
Onu šemu struje kaj si pital imam slikanu na haubi, ali od toga nebu kruha. Bar tak mislim :scratch
[UR//imageshack.us/photo/my-images/190/86094494.jpg/][/URL]
Uploaded with [URtp://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Evo stigo je novi Zekan, povezo je sa sobom presu Welger ap61 a kada je došo dovezo je roto drljače 3m teške jako teške za njega pa smo se vukli po cesti, a zatim je dovezo roto kosačicu sa 6 rotacionalnih diskova
P.S. Ima Servo
čok?:rolfer:..gdje je taj čok?fala muhaničar za sliku,znači morem nutra točiti super 5 inino ulje,još me nkj zanima,svaki put dok mu stisnem taj čok na pumpi ili kak se to veli meni na odušak ulje kapne van to dobro ili nekaj loše ili samo izbaciva višak ulja van
Čestitam na kupnji . Dobar je Zekan, lijepo izgleda, čini se očuvan :supz:. Neka vas dugo i dobro služi :fball:.
Super 5 i treba točiti.fala muhaničar za sliku,znači morem nutra točiti super 5 inino ulje,još me nkj zanima,svaki put dok mu stisnem taj čok na pumpi ili kak se to veli meni na odušak ulje kapne van to dobro ili nekaj loše ili samo izbaciva višak ulja van
Probaj ispod staviti neku flašicu i učvrstiti ju da u nju kaplje pa na posel i onda se čujemoopče ne curi kolko sam videl jedino dok mu tog gumba stisnem onda kapne
CHlas,čestitam na kupnji,samo skup je Zeko 15000 nisu male pare :supris:
Pitanjce...
Da li se na zetor 6211 može ugraditi prednji utovarivač ?
Koliko znam, trebao bi da može, ali me zanima da li on može podići rolo balu, ili bi mu trebao kakav teg nazad ? Hvala
del sam flašicu dok sam kosil z njim 1 ralProbaj ispod staviti neku flašicu i učvrstiti ju da u nju kaplje pa na posel i onda se čujemo
Onda samo toči redovito ulje i teraj.del sam flašicu dok sam kosil z njim 1 ral
i skoro ništ nije scurelo nutra ulja
može utovarač na tog Zetora i bez tega pozadi, samo bi bolje bilo da ipak staviš nešto, ako ništa drugo bar zakači neki priključak. Ako tovariš bale sjenaže, sa tegom će biti stabilniji. Jel imaš hidraulčni volan na tom Zetoru?
hehe tak sam si mislil 8)Onda samo toči redovito ulje i teraj.