ko zna kolko dojde zadnja šajba za zetora 6320
380 kn,već sam 2 puta mijenjo na 6211....
ko zna kolko dojde zadnja šajba za zetora 6320
uu tak puno,sam mislil manje nekaj,bum onda ja dal napraviti i to je to
hvala na odgovoru
...neznma dali bi ti bilo jeftinije otić kod nekog staklara ili tako nešta....
Pitanjce...
Da li se na zetor 6211 može ugraditi prednji utovarivač ?
Koliko znam, trebao bi da može, ali me zanima da li on može podići rolo balu, ili bi mu trebao kakav teg nazad ? Hvala
Ko je rekel da nije mašina?no i onda reči da je zetor ne mašina :finga::finga:
nit lonca nema mam z grane duva
Kod staklara če ti izrezat obično staklo a orginal ti je plinska i kad pukne ona se razleti u sače tak da te nemože sasječ.Ja bi ti preporučijo orginal.uu tak puno,sam mislil manje nekaj,bum onda ja dal napraviti i to je to
hvala na odgovoru
u mom kraju 6245 čuda radi s utovarivačem. Za bale neznam nema ih kod nas, al tovari punu kašiku zemlje, pjeska, šljunka, pa mu ni bala nebi trebala bit problem.
Servo nadograđen na Zekana
Znači mogo bi, mi mislimo da tovarimo bale sojine slame.... tako da neznam stanje, pa uz to mislim da bi mogao zakvačiti neke tanjirače za njega da bude stabilniji ?.. Jer neznam za tegove, skupo je to a i toga nema ovuda kod nas :S
ok hvala znači kupujem orginal,znam radil sam si za same već bočno i veli da mora biti kaljeno staklo ako nebude kaljeno staklo puca i može me izrezati,tak mi je staklar rekel i onda sam orginal kupilKod staklara če ti izrezat obično staklo a orginal ti je plinska i kad pukne ona se razleti u sače tak da te nemože sasječ.Ja bi ti preporučijo orginal.
Ovaj je sigurno u penziju dosao, sumnjam da ce ga vishe praljati..
extra sredjen nema sta...
na prodaju je..a nalazi se u Belgiji...
Heh znam da se prodaje, ali steta ga je sad prodati kad si ga sredio ovako..:scratch
pretpostavljam da je taj zeko sredjen za tractorpulling. ako se ne varam, na drugoj slici se nazire i turbina ispod poklopca motora..
ne mogu reci da mi se svidja kombinacija boja i ti stari zetori opcenito ali da je zanimljiv, to sigurno..