T
tuaregr10
Guest
Slazem se s tobom druze, 99 % si upravu..
Evo da i ja malo osvjezim temu..Nesto novija tipa Zetora od tog malog 45-ice..
Pozdrav Basic :arrow:
Zekan je pravi stroj, očuvan je, traktor je za 10 :supz:.
Slazem se s tobom druze, 99 % si upravu..
Evo da i ja malo osvjezim temu..Nesto novija tipa Zetora od tog malog 45-ice..
Zetor 4511..kaj mislite..??
Svaka čast onome tko ga je sređivao rayer:. Sređen je koda je izašao iz tvornice :supz:.
tak sam i ja cul da nisu vise kak su negda bili.par mehanicara mi je vec reklo da dok dojdeju do 6000 radnih sati obavezno generalka jer je sve pri kraju..
Koju to cijevčicu? VT lajtung?...pa stare serije su bile kad zamijeniš nešta orginal novim dijelom to više nije to,a nove serije su kad zamijeniš orginal dio novim on bolje radi,ja sam na novom majoru zamijenio željeznu cijevčicu koja dovodi gorivo od boš pumpe do klipa i sada punmo bolje radi i malo je življi na gasu,a inače ta cijev je sa starog zetora....
Koju to cijevčicu? VT lajtung?
Ne vodi na klip nego na dizu.
Nije crijevo nego je lajtung.
Taj lajtung nema veze sa tim o čemu ti pišeš i nema veze jer od starog ili od novog materijala
To je več nekaj drugodobro niznam znao šta je jer ne baratam mehanikom,ali pukla mi je orginal tvornička i zamijenio drugom i traktor bolje radi u startu i zvuk se promijenio,možda je lajtung bio polu začepljen pa da je bio slabiji dovod goriva ili šta ja neznam.....
nije možda orginal tema ali koliko vrijedi orginal prednji utovarivač sa dve korpe na Zetoru 7245 orginal su došli iz češke prije nekoliko godina?
to se možda ne događa kod tebe da se kotač vrti unatrag jer je možda druga dimenzija guma ali to se i meni dešava na nekih 26-27 kmh dobiješ dojam da se guma vrti unatrag ili da stoji