S
Samsa789
Guest
I u kojim opsezima se kreče taj naapon ako je istosmjerni? Npr. 0V - 12V ili više?
Kakvi su impulsi i koliki je napon to neznam. Nisam mjerio a i ne zanima me mnogo, dok radi - radi, kad stane onda ću tražiti kvar i mijenjati ako šta treba. Zašto ti je bitno koliki su i kakvi impulsi? To ćeš najbolje provjeriti nekim unimerom.
Puno hvala prijatelju. Samo da nađem tog majstora.
imaš li ovo cijelo upustvo za zetora , jeli se ovo odnosi i na moju 7745 1992 gp.
hvala.
proširi rupu :lol:
normalno,malog fleksa v ruke, razreži malo rupu i uguraš radia nutra...tak sam ja napravil u svojem i funkcionira bez problema:supz:Zanima me u vezi radia... Ima u njemu onaj stari radio na kasetu, ali to je vec izumrlo.. a premala je rupa da bi se stavio ovaj novi radio, pa me zanimaju vasa misljenja sta da napravim da imam ovaj novi radio u traktoru ?
Radi se o Zetor 6211
Hvala, ljep pozdrav
Zanima me u vezi radia... Ima u njemu onaj stari radio na kasetu, ali to je vec izumrlo.. a premala je rupa da bi se stavio ovaj novi radio, pa me zanimaju vasa misljenja sta da napravim da imam ovaj novi radio u traktoru ?
Radi se o Zetor 6211
Hvala, ljep pozdrav
ako ti je bitan USB onda uzmi onaj FM predajnik uštekaj ga u utičnicu za upaljač, a u taj predajnik ti ide USB. Tako nećeš ništa morati sjeći, proširivati i mjenjati radio. Eventualno moraćeš samo ugraditi utičnicu za upaljač.