Sa borungom 102 bil bi recimo 7245 :roll:meni se od svih Zetora, ovi 5245 posebno sviđaju. Kratki i kompaktni traktori jako dobri za neke lakše poslove. Šteta što je samo 3 klipa, da ima 4 bio bi idealan!!
5245 ti je nekaj sličnoga 539 4wd
Sa borungom 102 bil bi recimo 7245 :roll:meni se od svih Zetora, ovi 5245 posebno sviđaju. Kratki i kompaktni traktori jako dobri za neke lakše poslove. Šteta što je samo 3 klipa, da ima 4 bio bi idealan!!
Sa borungom 102 bil bi recimo 7245 :roll:
5245 ti je nekaj sličnoga 539 4wd
Pa on i ima 102.Uh s tim klipom 102 bio bi zvijer od traktora!!
Pa on i ima 102.
Imam jos jednog, ovaj je 1987 godina, sa uskom kabinom..
Pozdrav basic :arrow:
... i ovaj Zekan je jako dobro očuvan :supz:. Meni se osobno više sviđaju Zetori sa ovakvom uskom kabinom :drinkers:. Istina da imaju manje mjesta unutar kabine, ali mi se nekako bolje uklapaju sa ostatkom traktora, a i radne lampe na kabini su napred i nazad i isto se lijepo uklapaju... :rolleyess:
Imam jos jednog, ovaj je 1987 godina, sa uskom kabinom..
tog jedino za sebe možeš kupiti ali da ga prodaš koje pare vredi ja mislim da nemreš
Pa šta rade kad traktor od 20 i kusur godina nema ni 500 sati. Da ga jednom mjesečno pale da radi na leru, tek toliko da ne zariba, napravio bi više sati.
Heh, stoje prijatelju kod nekog gazde..
ja imam 3340 to je isti 5245 samo nova limarija 95god i ima 1219sati i ponekad imaš osjećaj da se još nije ni razradio a kamoli ovaj od 500sati i 20god pa tom su klipovi zarđali od stajanja izgleda da taj blata nije vidio jer su gume ko iz tvornice a tako i sav traktor
koje su prednje gume na ovom tvom 5245
I koja je cijena toga tamo od 500 sati..