Traktor je donedavno bio na oglasu, cijena je bila po dogovoru i nisam ga uopste kontaktirao, nisam bio zainteresovan posto je bilo dosta drugih u ponudi..
Evo ovaj traktor, on je bio na oglasu, njega je vezio neki starac i kada je umro traktor jeodmah dosao na oglas i ide uz sve prikljucke, traktor je sredjen za kuce u jako doborm stanju je bio, cijena mu je bila oko 90000 Kruna, i to se ne isplati uvesti ovdje..
Uploaded with ImageShack.us
a deda je išao jedanput tjedno po novine,kruh i hranu pa je jedanput tjedno čistio
Traktor je donedavno bio na oglasu, cijena je bila po dogovoru i nisam ga uopste kontaktirao, nisam bio zainteresovan posto je bilo dosta drugih u ponudi..
Evo ovaj traktor, on je bio na oglasu, njega je vezio neki starac i kada je umro traktor jeodmah dosao na oglas i ide uz sve prikljucke, traktor je sredjen za kuce u jako doborm stanju je bio, cijena mu je bila oko 90000 Kruna, i to se ne isplati uvesti ovdje..
Uploaded with ImageShack.us
Gle prijatelju ne isplati se kupit rasturen stroj bolje dati više pa da radiš...
A ti neko si ne može priuštiti takav traktor jedva saberem do deset tisuća eura a kamo neki od 50000 e i za neke veće poslove uzmeš rusa .
Niš mu ne fali odradio bi on svoj posao.
I oni su kapitalna dobivali sad u kojim postocima neznam.
A jbg koja je cijena IMT u Srbiji nije ni čudo kvaliteta..
Rus i IMT za te novce aj isplati se donekle ali ovi drugi bolje kupit polovan a Zetor ima cijenu da boli glava..
I mislim da su stari Zetori ipak bolji od novih nije to to više..
prodano..!!
stvarno je traktor kao nov,daj mi reci zašto filter ima izdignut iznad haube?
Zanima me da li se može osovina označena crvenom strelicom možeizvući i na njoj zamjeniti gumice, bez bojazni da će se nešto raskačiti. Ili treba skidati čitav poklopac hidraulike pa sve rastaviti. Inače hidraulika radi super pa mi se ne rastvalja komplet.