@kikic MF
Kad si kupio Zekana? Izgleda odličan traktor i dobro očuvan! To što troši malo više ulja to je zbog turbine, svi traktori sa turbinom troše ulje. Samo ti njemu daj posla, nek on upregne te svoje konje i neboj se, može on još dosta izdržati!
prije jedno tjedan dana. ma nema veze na turbinu kaj troši ulje. ubiti niti jedan turbo nebi smio trošiti ulje. imam perkinsa 180 ks turbo na bourgoinu i ne potroši ga ništa, a ulje ide van na 400rh.ma znam ja da može, ali ipak to je zetor. malo bolje opterečenje koje radim s mf-om i za kratko vreme bude širom. naspram mf-a mi troši puno previše. inače dojmovi za sad. dobri vidit ćemo s vremenom.
@zetor 4718@
plačen 12000e. prednje gume su nove stavljene. ma traktor je bil glavni u dvorištu i radil je dosta usluge. orao, rotirao, kosio s rotokosom 2.20 vuko sušaru 16t, prikolicu tandem 10t i tako dalje. gazda ga nije šparao. bio je dobro upregnut. prije par godina je kupio jednog jd, pa drugog, i na kraju trećeg pa mu je ovaj skoro godinu dana samo smetao u garaži.
kaj se tiče pažnje i održavanja to je garantirano redovno bilo. ništa nije trgano pigano ni ništa sve je original.
potrošni djelovi su pred krajem tak da ono sve se to da srediti. ali za kaj meni treba će biti još par godina odličan dok ne dođe neka nova pila.
da carraro je prednja vuča i sinhronizirane su 3,4,5. ove prve nisu.
ma šalta se ko i svaki zetor. ako znaš niti obični ne zakrči ali ako neznaš krči i ovaj, ako si malo tvđi na ruki.
@fric1993@
da ja sam ti iz helene.ona dva actrosa su od kolege. ( crveni i bijeli) tu preko puta gdi su do nedvano kombajni stajali vani, tu mi je djed. a ja sam ti dolje ispod dučana. tj ako dolaziš od gračeca prva kuča na lijevu stranu poslije raskrižja. (pretežno stoji mf vani)
a od kud si ti?