• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Imam problem ,slovačka kabina grijanje na lijevoj strani radi ,desna strana puše hladno ? Jel neko imao sličan problem i kako je rijesio ?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Bok, imam zetor 7340, zanima me dali mogu smanjiti kako protok ulja ili prigušiti da imam slabiji tlak iza na priključnicama zbog pluga okretača da ne stvara veliki pritisak kod okretanja, znam da noviji traktori to mogu e sad ne znam za Zetora

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Tlak nemreš promijeniti, već možeš smanjiti protok ulja prigušnicom, da se plug sporije okreće.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ima li automatsko prebacivanje (ručicu vlećeš uvijek na istu stranu)?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Da ima, jel bi bilo oko ovo stavit na crijeva ?

Prilozi

• Screenshot_2021-10-10-23-59-51-481_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-10-23-59-51-481_com.android.chrome.jpg
    20.7 KB · Pregleda: 12
Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Neće, već samo pri okretanju pluga par sekundi. A i to ne kora ak se ručica razvodnika ne povleče do kraja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Bok, imam zetor 7340, zanima me dali mogu smanjiti kako protok ulja ili prigušiti da imam slabiji tlak iza na priključnicama zbog pluga okretača da ne stvara veliki pritisak kod okretanja, znam da noviji traktori to mogu e sad ne znam za Zetora
Netreba nikakvih prigušnica. Imaš u kabini ispred ručica hidraulika s desne strane ručicu kojom to možeš napraviti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Tak je, ako se nije otpojila pod sicom to bu tak radilo.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Nije jer sam nedavno dizao poklopac pa smo pazili na to, sad je u vodoravnom položaju, da ju okrenem prema dolje ili gore?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
E sad ga jebi ako ja znam na pamet kam treba biti da ima puni protok....
Mislim da kad je lijevo ima puni protok, a kad je desno da se protok smanji.
Probaj pa buš videl.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Krivo, mislim ipak da je obrnuto kad ručica ide lijevo onda vuče polugu na poklopcu....
Ipak mislim da nije kak sam napisal u postu prije.

Probaj, nemaš kaj pogriješiti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ali onda i glavna hidraulika diže sporije ili?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ali onda i glavna hidraulika diže sporije ili?
Mislim da da… Imam i ja tu ručku… Al ne kužim gde je problem. Kaj prebrzo okreće plug?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Vjerojatno lupi na kraju, pa možda trga graničnike ;)

Najnoviji postovi

Na vrh