• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,506
Znači dakle, skinuti ga dolje i sa špicangama i malim šarafcigerom lagano odizati i odvojiti lim sa staklom, onda odšarafiti 3 mala šarafića iza ili koliko već ima i izvući mehanizam sata van, e sad tu se prstima naštima koliko treba sati i spakuje se nazad u kontra smjeru od rastavljanja.

Napomena: Ovisno o mehanizmu unutar sata, obratiti pažnju da se odvoji prijenos preko malih zupčanika da ne dođe do pucanja ili ojedanja istih, mada ako sat ne radi...

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
690
Bok, mjenjam brtvu kartera na 7340, da stavim samo brtvu ili da namažem malo silikonom, karter je aluminijski

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,632
Šta se kod Zetora čuje ovo zujanje, koji je razlog tome? Juče sam išao probati jednog 7245 i isto se ovako čuje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,065
Meni to zvuči kao da je povezano sa brojem okretaja motora, kao da pumpa zuji.
To tak nebi trebalo biti

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
690
Koja godina je? Kockasti naprijed ili okrugla hauba, jel ima kabinu ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,065
Ovaj zuji i u brzim, ali traktor nije paljen 3 mjeseca pa kontam da se ulje možda steglo.
To nebi smelo imati veze Boro.
A jel se zvuk čuje u svakoj brzini, jel se mjenja ovisno o okretajima motora, jel si probal isključiti pumpu hidraulika?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Moj je tak zujal kad sam ga kupil jer je za pogon pumpe hidraulika bil stavljen zupčanik sa krivim brojem zubi.

Najnoviji postovi

Na vrh