Teško je izdržljivost kvačila izmjeriti u satima. To ovisi o više faktora.Na koliko radnih sati se na Zetoru 7245 ili 7745 menja kvačilo? Da li je normalno da svi sa oko 3000 sati imaju zamenjeno kvačilo? Gledam neke u inostranstvu, sve koje sam pitao sa ovim satim (navodno), imaju zamenjeno kvačilo?
Da, većina ima taj utovarivač... i skoro svi sa tom satnicom zamenjeno kvačilo (malo sam bio skeptičan, ipak su stranci iskreniji za broj radnih sati, bar tako mislim)... Kako se tu menja kvačilo, traktor na pola? ili ima drugi način?Teško je izdržljivost kvačila izmjeriti u satima. To ovisi o više faktora.
Ali ti modeli traktora imaju premalu lamelu u odnosu na snagu i hoče ju brzo uništiti. Pogotovo ako je imal prednji utovarivač.
🕒ipak su stranci iskreniji za broj radnih sati,
Kao na svakom mora na polaDa, većina ima taj utovarivač... i skoro svi sa tom satnicom zamenjeno kvačilo (malo sam bio skeptičan, ipak su stranci iskreniji za broj radnih sati, bar tako mislim)... Kako se tu menja kvačilo, traktor na pola? ili ima drugi način?
Na pola.Da, većina ima taj utovarivač... i skoro svi sa tom satnicom zamenjeno kvačilo (malo sam bio skeptičan, ipak su stranci iskreniji za broj radnih sati, bar tako mislim)... Kako se tu menja kvačilo, traktor na pola? ili ima drugi način?
ImaRanije sam pitao za razlike između 4712, 4911, 5011, 5211... Da li između tih modela ima kakve razlike po pitanju montaže prednje hidraulike? Da li imaju dvoradnu hidrauliku, i da li na prednjem kraju imaju kakvu pripremu ili ojačanja da bi ugradnja prednje hidraulike imala smisla...
G.Muha, samo da javim da ste bili u pravu kaj se tiče propuštanja goriva na dizni. Kad se čahura napunila, počelo je lagano propuštati ( a samim tim i pritisak je padal prebrzo )na donjem navoju (čahure). Osobno sam nazočil popravku, sve je rastavljeno, očišćeno i ponovno spojeno, naštelano na 160bara pritiska. Nema šanse da bi ja to sam složil prvi put i to bez manometra. I posložil oznake da se pri zatezanju ne pomaknu .Uglavnom, puno je pomoglo vaše mišljenje da shvatim princip rada i bolje da nisam sam rastavljal. Sad dela ko vurica, bez ikakvog curenja. Hvala👍kad se napuni čahura dize izbacilo ga bu van.
Je, samo ta strana. Znači , semering ima samo. Naravno, ulje van. Hvala puno na odgovoru.Ako je samo sa te strane