• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
To ti je neka zajebancija,ljudi nemaju pametnijeg posla nego stavljat bezvezne oglase po internetu. Taj tip zetora nepostoji ta oznaka,ai nemože bit tak jeftin a da se opet radi o € a ne o kunama onda je opet preskup,nepaše nikak.
Nema drugog objašnjenja za to nego da neko nas zajebava.

I

ihorzic

Guest
:finga:zašto ne bi ,mogla biti stvarna cijena - utovarivać sam vredi love + zetor prati svijetske cijene

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Ma 100% je lažni oglas, ovako jeftin nemože biti. Čak i da nije plaćao krediti i da ga banka prodaje, bio bi skuplji.

A u oglasu lijepo piše: "Zetor 9742 Traktor 4x4 cijena: 67.642 kn ~ 8.936 EUR"

Posljednje uređivanje:
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
ma joj, frajer ni broj nije ostavio! pa da je za te novce odma bi isao po njega bez obzira el mi treba il ne! al onako svidio mi se traktor sa slika

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Dobar stroj a dobre su i pare. Neznam kakva je ta serija Zetora :scratch
Čini mi se da ima nešto uže zadnje gume...

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ta serija, odnosno taj model je super pogođen u omjeru snage i težine, gume većinom imaju svi ovakve, malo su uže, pa i oranje bolje izgleda sa užim gumama.

i ovaj traktor se malo duže prodaje, a piše da je objavljen 25.6 ove godine, možda briše stari, pa pravi novi oglas da se ne vidi da se traktor dugo prodaje, točno ga se sjećam još prije 1-1 i pol godinu da je bio na prodaji po ovim žutim naljepnicama, znači cijena uz dobrog meštra ide dolje 2 000 eura.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,760
ta serija, odnosno taj model je super pogođen u omjeru snage i težine, gume većinom imaju svi ovakve, malo su uže, pa i oranje bolje izgleda sa užim gumama.

i ovaj traktor se malo duže prodaje, a piše da je objavljen 25.6 ove godine, možda briše stari, pa pravi novi oglas da se ne vidi da se traktor dugo prodaje, točno ga se sjećam još prije 1-1 i pol godinu da je bio na prodaji po ovim žutim naljepnicama, znači cijena uz dobrog meštra ide dolje 2 000 eura.

ima njih još takvih, pa onaj 5320 se prodavao prije 3 godine za iste pare, ja ga vidio sinoć na njuškalu opet

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
a ta mana opce nemora bit na traktoru, može bit jednostavno da se nemože prepisat, ili sl.(znam vise slucajeva)

pa da, ti koji se dugo prodaju, prodavaci obrisu stari oglas, da se nevidi kad je objavljen,
ja kad obnavljam svoj oglas pise datum prve objave, a ne datumi kasnijih obnavljanja

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Nekad je lakše i jeftinije otkloniti neki mehanički kvar nego prepisati traktor. A neko ko duže prati oglase lako može zapaziti ako se neki traktor pojavljuje duže vremena. A ovaj je baš nekako upadljiv tako da se čovjek lako sjeti ako ga je već ranije viđao u oglasu.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,760
Nekad je lakše i jeftinije otkloniti neki mehanički kvar nego prepisati traktor. A neko ko duže prati oglase lako može zapaziti ako se neki traktor pojavljuje duže vremena. A ovaj je baš nekako upadljiv tako da se čovjek lako sjeti ako ga je već ranije viđao u oglasu.

Nije ni to, ljudi precjenjuju svoje stvari, nežele cijenu korigirati, a još je i kriza uz sve to.. tu na njuškalu ima zetora koje sam još i ja gledao i zvao prije godinu i pol dana još.

I

ihorzic

Guest
Imam stroj , traktor i sl. koji je u odličnom stanju , služi mi svrsi i metnuo sam ga u oglas da vidim koliko vrijedi stvarno ili još bolje da napunim baterije sa trgovinom .
Ako se zalomi - SUPER kupujem drugo za jeftinije i nešta zaradim.
To je moja teorija o takvim ljudima , jer ponekad se i ja tako zaigram,..

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Imam stroj , traktor i sl. koji je u odličnom stanju , služi mi svrsi i metnuo sam ga u oglas da vidim koliko vrijedi stvarno ili još bolje da napunim baterije sa trgovinom .
Ako se zalomi - SUPER kupujem drugo za jeftinije i nešta zaradim.
To je moja teorija o takvim ljudima , jer ponekad se i ja tako zaigram,..

Ima i toga. Recim kod mene je stric takav tip, kod njega je uvijek sve na prodaju, ali ima i srecu u tome, uvijek kupi dobru stvar, a jos bolje ju proda.
Tako su se kod njega Zetori samo smijenjivali u dvoristu. Cijene su uvijek visoke, ali strojevi budu tip top. I kad covjek dodje nema sta samo su pare u pitanju, a kad se covjeku stroj svidi platice i vise nego sto vrijedi

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
i to je isto dobar biznis, staviš sve na prodaju ali za dobru cijenu i neko naleti i plati, iako ta cijena i nije realna, i tako lijepo zarađuješ.
moguće da je to i ovdje slučaj.

I

ihorzic

Guest
vjerujte mi da je to duševna hrana za švercere i uvijek imaš nešto novo oko čega se zanimaš

Na vrh