marko93
Legenda
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 5,893
Nemojte sam naglit,jer ipak ovo je samo Zetor..Dino da ti još jednom čestitam na prinovi,i sutra nam negine da ga neprobamo negdje upregnit.
Nemojte sam naglit,jer ipak ovo je samo Zetor..Dino da ti još jednom čestitam na prinovi,i sutra nam negine da ga neprobamo negdje upregnit.
Ma nee,gdje bi ja.
evo ga na istovaru
Pozdrav dino :fball:
Čestitam na kupnji traktora i neka te dugo i dobro služi :gitarist:. Ovako sa slike traktor izgleda lijepo i očuvano, prava strojčina :finga:.
HVALA svima na čestitkama!
tko ide okolo neka srene pogledat mašinu i na aldamaš naravno
ulja svugdje ima dovoljno,hehe
malo informacija,hmm pa 96-a godina ,95 konja, ima 5 tona,zato je malo trom u trećoj i četvrtoj,ali zato ne grebe tako lako,hehe
turbo lijepo fućika hehe,oni koji su ju vozili,kažu da je to ista proxima,samo ima drugačiji mjenjač.
npr što mi se posebno sviđa zadnje gume 38 coli a prednje 24 ,da su šire,sve skupa bi još ljepše izgledalo,ali i ovako izgleda ok,ne sviđaju mi se traktori sa velikim prednjim točkovima.
a eto,danas smo ga i isprobali,njegov prvi posao
majstor dado za volanom :supz:
Pozdrav dino :arrow:
Sad kada je traktor isproban i malo upregnut nadam se da si zadovoljan s njim i nadam se da nećeš požaliti što si ga kupio :weedman:. Hvala za slikice artyman:.
ma mislim ja bas na to i na jednu posebnu osovinicu zbog koje sam svog moro raspolovit i morat cu opet uskoro jer i dalje pusta a nabavio sam gumice od caterpilara pa cu stavit i nadam se da necu imat problema vise@FeliXxX
Vjerovatno misliš dali možda pušta ulje iz motora ili mjenjača u prostor korpe. Vjerovatno ima ispod onu rupicu sa rascjepkom unutra, pa samo nek pogleda dali je masno tu okolo nje.
cijena jest pojaka jer ja sam svog platio 12000 al 94 god. a gume su i kod mene 16.9-30 a prednje 330/70 r 21 al primjetim malo da prednje grebu al ne puno i ako slucajno ostane ukljucena na vecim brzinama cuje se zujanje kompresor mora imati zbog prednje vuce i blokade zadnjih tockova e sad me zanima da li ko i moj nema 1100 obr. kardana zadnja rucka desna i kolko ima izlaza hidraulikeNebi preporučio da stavljaš 18.4.38 gume jer če se promijenit korak zupčanika za prednju vuču,a to nebi bilo dobro..
Dal ima kompresor?
Cijena je dost visoka,al ajde šta je tu je..