• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

karlom

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
349
Pozdrav, radim donju kuku na Zetoru pa me samo zanima na koju visinu od tla se postavlja? Konkretno 5211 .

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,627
Kaj ta guma nije ista kao 16.9-30? Ja na 6245 imam te iza a naprijed 12.4-24 i sve radi kak treba
Ista je kao 16.9-30 samo šira malo.Može se nekako uključiti prednja vuča ali teško je onda isključiti i čuje se nešto kao zuji kad je uključena vuča sa ovim gumama

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,627
Kod mene se malo čuje kad ide petom sa odgovarajućim gumama, ali inače po asfaltu isključujem prednju vuču i gdje je nepotrebna

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
459
Imam pitanje dali je moguće na proximi skinuti karter bez da se prednji dio traktora odvaja ???

Najnoviji postovi

Na vrh