• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,322
Vjerojatno ti je kolijevka zašarafljena i u blok i u karter. Tak da ju moraš odvojit.
A vjerojatno su i šrafi koji drže karter u kolijevki pa budeš teško došel do njih..
Tak je kod mene na caseu, pa predpostavljam da bi moglo bit slično i kod tebe..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,971
Možda i da, nisam siguran, ali ako se ne varam šarafi koji drže prednju koljevku oni donji nisu brezoni i kad se oni izvade možda bi išlo.
Svejedno ga nebi bilo loše na panj metnuti jer mislim da su gore na bloku još samo dva pa da nebi bilo lomova.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
460
Pa iskreno zanima me da li je sve dolje u redu jer vidi se da je motor rastavljan vjerovatno i zbog toga ima tolko malo sati, a 2004 godina je znači prvi kaj su izašli sa dječjim bolestima . Još kad sam našao ovaj video na youtubu htio bi sve provjeriti pa onda kaj bog da. Međutim ipak treba micati kolijevku jer se neda skinuti karter, ostavit ćemo to za iduću godinu kad se bude radilo na bosch pumpi i diznama.
Traktor ovako izgleda i u stanju je ko da i ima te radne sate jer sam ga uspoređival sa jednom koja ima 3500 rh, a i sa svojim 4340 koji ima 5000 rh.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,630
Nismo probali još jer nismo namontirali desnu gumu jer se ventil prilikom demontaže otkinuo.Mada ne bi trebalo biti greške sa uskladjenosti

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
460
Kolko se sjećam trebalo bi to raditi bez problema. Postoje dvije vrste zupčanika u ukapčalici koji u nekoj kombinaciji guma idu,ali u ovoj sad kombinaciji kako imaš nije problem bilo koji da je. Ima to u katalogu rezervnih dijelova.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
460
Vjerovatno vas već davim, ali imam pitanje. Dali netko može na proximi vidjeti kamo je spojeno crijevo hladnjaka ulja motora, jedno ide na donje crijevo iz kilera, ali drugo nigdje nemogu naći po slikama na internetu?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,630
Kolko se sjećam trebalo bi to raditi bez problema. Postoje dvije vrste zupčanika u ukapčalici koji u nekoj kombinaciji guma idu,ali u ovoj sad kombinaciji kako imaš nije problem bilo koji da je. Ima to u katalogu rezervnih dijelova.
Ma ide eno bez greške

Najnoviji postovi

Na vrh