• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,352
Veli on meni da ga je kupio od vodovoda , promijenio zadnje gume i prešpricao . Sati su i meni sumljivi
E ma da. Vidim ja da mi je sumnjiv traktor. Takav su imale ceste Sisak.. Sad nisam popratio detalje.

@Ivan KC Donekle si u pravu, do nekih 2000rs je traktor nov nov... Već poslije se vide tragovi korištenja. A sad gume moje su popucale sve 4 bočno na 4500rs u 6mj razmaka. Mitas rd 01, jednostavno ih je pojelo vrijeme postale su "drvene". Pripusujem to i lošim putevima kod nas gdje je nabacano svakakvog oštrog kamenja.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
309
Je, bome je svakakvih sranja ispod. Sve sam raščistil, opral , začepil rupe od pojasa ručne da ne upada unutra. Poklopac ( sa svim drangulijama ) je već kod majstora. Nek se i kocka prerešeta, topling i sve kaj treba. Sad si još malo onu izolaciju ispod kabine sredim kaj bude kak Bog zapovijeda.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,155
Možda, kad je več sic u zraku (nadam se da si odšarafil i ona 4 šarafa sprijeda na limu), ugraditi dodatni izvod i povrat.
Naravno, ako ima potrebe za tim. Ako nema lepše izgleda kad su otraga tri priključka ;)

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
309
Majstore Muha, tvojem oku teško nekaj promakne;). Nisam piskaral, ali već su dvije cijevke spremne ( bil je gore samo jedan gumeni lajtung izvoda koji mi se ne sviđa )jer imam potrebu za pomak na malčeru pa moram imati svakak dva izvoda. Br.3 sam mislil direktno na onaj okrugli razvod usmjeren nazad ( ima maticu i kuglicu u njoj ) ali taj bude samo za slikanje. Ispravi me ako griješim:)

Najnoviji postovi

Na vrh