MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,363
Imaš 8 ploča ukupno? Ja sam dobio informaciju da je nosač cca 15kg i ploče po 30. Ide ih max 4 na jednu stranu?
Na croagru sam baš obratil pozornost na radna svjetla na novim traktorima i SKORO svi još uvijek imaju halogena svjetla ???? Ja sam ove lampe imao doma i sve su HELLA skoro isto ko i na novim traktorima pa reko ajde budem ih ugradil, a i puno lakše su mi za oči od led plavih.Koliko vidim, lampe s halogenim žaruljama?
Bravo!Na croagru sam baš obratil pozornost na radna svjetla na novim traktorima i SKORO svi još uvijek imaju halogena svjetla ???? Ja sam ove lampe imao doma i sve su HELLA skoro isto ko i na novim traktorima pa reko ajde budem ih ugradil, a i puno lakše su mi za oči od led plavih.
Pazi samo da te ne bi koštalo života…Složio sam i paljenje izvana jer me užasno živcira kuplung ručni, nožni i ulaženje u kabinu to najviše koristim kod utovarivanja drva sa kranom.
Razvodnik je izrepariran kod majstora ( nadam se, dobro ), promijenjene čahure torzione, karika, manžeta klipa ( cilindar je ostavljen jer je bila prolazna ocjena ), kupil sam još štangicu ( nije je bilo uopće )koja povezuje onu okretnu ručicu sa prednje desne str.( osjetljivost odaziva )!! I naravno, izvode, jer mi trebaju za pomak malčera. Kad to skalupim, nadam se da bude OK.Mora radit
4000K većinom vuku na plavičasto (rijetke su "bijele").6000k je uzasno...ja po kući imam sve led panele 4000k i jako je blizu prirodnog svjetla. 3000k mi je malo prežuto...a 6000k hladno bijelo...meni isto ne paše uopće za oči.
Veli Gospon Dragec da jesu. A sad ak nisu, onda sam genije za"naivnu umjetnost", očigledno. Nadam se najboljem a spreman na najgoreČahure torzione
Znam da ne polevaju ali sam ja najsretniji kad je to oprano pa da me ne sjebe neka smet koja se podvuče tam gde nebi trebalo..... Pogotovo na tim glupim orinzima na torzionoj, tam večina malo slini.Misliš da svi peruckaju kak i ti 🥹