• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,374
Pitanje za zetoraše
Na 4911 mi je pukla 1 elisa na ventilatoru hladnjaka(metalna elisa iz 2 kom)
Da li je netko ugrađivao ove plastične sa više elisa,da li pašu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,294
Zaboravil sam napisati da treba u večini slučajeva pera malo skratiti ali srce paše.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,432
Zato što imaju više pera bolje hladi. Druga stvar puno je lakši i bolji za vodenu pumpu. Obrati pozornost ako je stari tip vodene pumpe jel sjeda plastični propeler do kraja. Ja sam uspio ubaciti na 3511 bez skraćivanja pera.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,294
A udaljenost od hladnjaka?

Zašto su ovi plastični bolji?
Ma paše sve, evo slika sa koje se vidi udaljenost od difuzora, a po želji imaš dole na nosaču hladnjaka zareze u kojima možeš hladnjak približiti ili udaljiti od ventilatora.
Isto tak možeš difuzor štelati po visini ili ubaciti pod nosač hladnjaka pločicu.... ma možeš ga u milimetar poštelati ako se želiš igrati.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,235
Ne čudite se, to je bil diplomski rad.
Jos je ljepše izgedal u živo.

Kak danas izgleda, tko zna.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,294
Da bi to sve skupa izledalo oku lijepo.

Jos je ljepše izgedal u živo.

Kak danas izgleda, tko zna.

A nije ni brat mu po poslu nije ispal lošije.
Čak su skupa na operacionom stolu bili, a ja mlad i bedast.
Ovaj je u stanju ajme, ali je zato tvoj još uvijek ko mlada za udaju

Najnoviji postovi

Na vrh