• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zimska proizvodnja povrća

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250

Uploaded with ImageShack.us
Nastavljamo sa zimskom proizvodnjom salate. Počela berba, uspjeli smo je sačuvati od velikh minusa i vlage i ovo je nama još jedna potvrda da je Thiofer u potpunosti odradio svoje. U našem okruženju svi imaju znatne štete od smrzavanja i sive plijesni.

Super je salata,svaka čast...
Kod mene su problem bili veliki minusi (max -17),uspio sam ju sačuvati da ne smrzne,ali mi se nažalost pojavio botritis na bataviji,zbog lutrasila,tako da imam prinos manji nekih 30%...

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
po koliko uopće prodajete sad tu salatu,i koliko teži kvadrat otprilike,neka računica onako?

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
po koliko uopće prodajete sad tu salatu,i koliko teži kvadrat otprilike,neka računica onako?

Ja ti većinu prodam u malo prodaju na tržnici nešto malo nakupcima prodajem po komadu zavisno od veličine 3-5 kn sada ti salata na tržnici kod perprodavača 20 kn ali ti ljepše zvuči 4 ili 5 kn komad nego 20 kn/kg inače sadim proljeće-jesen 6000-7000 komada.
Pozdrav!

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601

Nastavljamo sa zimskom proizvodnjom salate. Počela berba, uspjeli smo je sačuvati od velikh minusa i vlage i ovo je nama još jedna potvrda da je Thiofer u potpunosti odradio svoje. U našem okruženju svi imaju znatne štete od smrzavanja i sive plijesni.[/QUOTE

Gdje i po kojoj cjeni nabavljaš Thiofer ja koristim Drin.
Pozdrav!

B

brle

Guest

Nastavljamo sa zimskom proizvodnjom salate. Počela berba, uspjeli smo je sačuvati od velikh minusa i vlage i ovo je nama još jedna potvrda da je Thiofer u potpunosti odradio svoje. U našem okruženju svi imaju znatne štete od smrzavanja i sive plijesni.

Svaka čast ! Imam pitanje oko folije, da li je to folija koja ima već rupe ili si sam pravio a ako je s rupama gdje si je kupio i koja je cijena te širina . unaprijed hvala

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
odi na Colić trade,imaš tamo svega i svačega što bi te zanimalo,i za voćnjak.

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Ja ti većinu prodam u malo prodaju na tržnici nešto malo nakupcima prodajem po komadu zavisno od veličine 3-5 kn sada ti salata na tržnici kod perprodavača 20 kn ali ti ljepše zvuči 4 ili 5 kn komad nego 20 kn/kg inače sadim proljeće-jesen 6000-7000 komada.
Pozdrav!

3-5 kuna prekupcima,pa nije to ni loše,čak dobro šta ne? bolje i to nego prazan plastenik.

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
3-5 kuna prekupcima,pa nije to ni loše,čak dobro šta ne? bolje i to nego prazan plastenik.

Nisam sve napisao prekupcima prodajem na kg 2-3 kn po kg manje od maloprodajne cjene to ti je 6-7 kn/kg a na klupi na tržnici po kom

Pozdrav!

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
[/QUOTE

Gdje i po kojoj cjeni nabavljaš Thiofer ja koristim Drin.
Pozdrav!

ZKI Sjeme doo tel 031 733-095 ili 098 353 107 uvoznici i distributeri za trifender a triofer imaš na www plodovi zemlje .hr

Posljednje uređivanje:

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Nisam sve napisao prekupcima prodajem na kg 2-3 kn po kg manje od maloprodajne cjene to ti je 6-7 kn/kg a na klupi na tržnici po kom

Pozdrav!

kužim,pa opet dobro,nije to loše kako mi se čini.

PetullaRZ

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
852
Svaka čast ! Imam pitanje oko folije, da li je to folija koja ima već rupe ili si sam pravio a ako je s rupama gdje si je kupio i koja je cijena te širina . unaprijed hvala

To je folija od 1,40m širine bez rupa. Nabavljam je po cijeni od 11,20kn (bez pdv). Foliju postavljam strojno(polagač folije) i nakon postavljanja radim rupe sa štancom koju sam napravio. Najjeftinije rješenje jer su folije sa rupom skuplje. Ako bi ručno postavljao foliju tada bi kupovao foliju sa rupama jer bi je mogao koristiti više puta.

B

brle

Guest
Radiš li jednu po jednu rupu ili par komada odjednom? koji ti je razmak od ruoe do rupe ? I da li si kad sadio salatu batavia EXQUISE i ako jesi kakva su ti iskustva s njom? Hvala

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
stroj za rupe ću ti ja pokazati kad dođeš brle,sori što upadam.

B

brle

Guest
ma imam ja onaj mali ručni što praviš jednu po jednu al 20000 rupa bi bilo koma tak radit, bar ja tak mislim

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
napraviš sam to,malo veći i mogu dvojica nositi i praviti rupe,napraviš koliko hočeš da praviš odjednom. pogledaj negdje na temi parprika ja mislim da imaš nešto slično,samo manje. a šta češ,moraš se malo i umoriti kolega,dosta si bušio za badava:)

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Da li je netko probao saditi blitvu,špinat,peršin,celer u zimskom periodu?
Koji su rokovi sadnje i kad je moguće očekivati berbu?
Koje temperature može to povrće izdržati zimi u plasteniku bez grijanja?
Meni je salata izdržala -17 C ove godine,pa vjerujem da bi i to povrće moglo bez problema izdržati niske temperature...

asestic

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
601
Da li je netko probao saditi blitvu,špinat,peršin,celer u zimskom periodu?
Koji su rokovi sadnje i kad je moguće očekivati berbu?
Koje temperature može to povrće izdržati zimi u plasteniku bez grijanja?
Meni je salata izdržala -17 C ove godine,pa vjerujem da bi i to povrće moglo bez problema izdržati niske temperature...

Špinati sijao a blitvu sadio možeš sijati i saditi kao i salatu u više etapapred kraj 8 mjeseca pa dalje prošle zime sam imao i blitvu i špinat u plasteniku a berba ti zavis od sunčanih dana kao sto sam napisao ako ranije posadiš ranije ćeš brati neki kalendar nemam a zimu trpe prošla je bila hladnije pokrio sams lutrasilim 17 gr i dobro je prošlo.
Pozdrav!

Najnoviji postovi

Na vrh