• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kolega nesi se pofalil da imaš ralicu.

Daj nam detalje i slike naravno da i mi vidimo.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Kolega nesi se pofalil da imaš ralicu.

Daj nam detalje i slike naravno da i mi vidimo.
Eto pohvalio se sa ovom slikom kad je u radu8)
Budu slike kad bude neki posao,ili do idučeg snjega :D

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Obavljeno sa poluautomatskim lopatama :D

DSC_0625Kopiraj.jpg

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
da to je greda, pa nemamo ralicu pa onda sa time i ide odlično..:D
hehe vidim i ti si se snašel sa šinjom(gredom) a kaj buš dok nemaš ralicu a treba počistit snijeg.lijepo zakapčiš šinju i šišaj:rolfer: tak ja čistim več par godina i ljepo čisti:gitarist:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo s cim ja cistim snijeg Imt 539 i ralica neznam kolko je tocno sirine!!!

[/IMG [/IMG]

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ajmo ljudi svi u pripravnost sa svojim ralicama,ovo bijelo gov*o kod mene gadno pada,idem pripraviti moju poluautomatsku lopatu za popodnevno razgibavanje,oko podne je padao kao lud sada malo smanjio ,jedina je prednost što opet pada na meku zemlju i ne nosi ga vjetar

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
I kod mene pada kaj lud od jutra i ne smiruje se..dosta je mokar i pada bez vjetra..ralica je spremna i šinja je zakačena za traktor tak kaj se danas čisti sa dvjema ralicama..slike budu navečer :D

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ajmo ljudi svi u pripravnost sa svojim ralicama,ovo bijelo gov*o kod mene gadno pada,idem pripraviti moju poluautomatsku lopatu za popodnevno razgibavanje,oko podne je padao kao lud sada malo smanjio ,jedina je prednost što opet pada na meku zemlju i ne nosi ga vjetar
hehehe kod mene se na asfalt i beton opce ne prima tak da neam brige :finga:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
kod mene oko 5cm, ralica spremna za kačenje.

Prilozi

• ralica 1.JPG
    ralica 1.JPG
    19.2 KB · Pregleda: 140
  • ralica.JPG
    ralica.JPG
    20.6 KB · Pregleda: 131

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Danas dopodne je palo nekih 5 cm, a sada podvečer je počelo opet padati, pada punim intenzitetom, ralica je prikopčana, ujutro nas nesmije ništa iznenaditi!!

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
kod mene bilo oko 15 cm i čistil sam samo z mojim čudom tehnike jer na traktoru riknul anlaser:madmana::madmana: čistilo se u tri navrata svaki put po cca 5 cm.. jučer bio sprobavan prije sprege :D

Uploaded with ImageShack.us i malo čiščenja

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Sorry, al' moram, aahahahahahahahahahha :lol:
Puknuo sam od smijeha, ali sve u svemu dobra ideja
i zanimljiva, ali učinkovita dok je malo snijega jel?
:D :D

Najnoviji postovi

Na vrh