Taj što je snimao ima izgleda nešto protiv toga gazde, ja da tako šta vidim pa rastjerao bi pse, ne bi snimao i pozvao bi policiju, a oni neka dalje obavještavaju koga moraju, oni bolje znaju procedure..
a najjaci su mi ovi sto brane vlasnika!
kad pogledas u komentarima na 24sata, gomila ljudi ga brani
Naj jači su mi oni što su na lokaciji "u kući"
Možeš čekat i prekosutra, jasno je ko dan. tko ima veze može radit ili propuštat dužnu radnju bez posljedica..vl. izjavljuje psi su lizali konja...da ga spase..ali taj video je vidio cijeli svijet pa ga nemogu samo tako zataškati kao moj post broj 1244 u temi izvoz gnoja i gnojovke :http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16884&page=125, izvjestio sam nadležne službe od kojih sam dobio odgovor da nije u njihovoj nedležnosti..sram me što živim u takovoj državi.Mislim da bi bilo naj bolje pričekati do sutra pa čuti pravi razlog zašto je to tako jer na dnevniku je rečeno da će vlasnik farme sutra dati obrazloženje.Kad vidimo da se tamo nalazi puno različitih životinja a naj više konja možemo zaključiti da je vlasnik ljubitelj životinja,a zašto je to tako opet ponavljam pričekajmo sutra.
Tvoj post je u redu..ali..vremena i ljudi se mjenjaju..imam i ja jednog u blizini koji drži konje i balirano sjeno je zimus prodao..konji izgladnjeli..dobio poticaj za njih--jer mu to nije kao ni tvom poznaniku glavni izvor prihoda..te zanemaruje brigu o životinjama kao i taj jastreb..to mi nitko nemože osporiti..na you tube ima komentara ljudi koji žive u blizini te farme. Pozdrav..
Branka osobno poznam, kao čovjek je vrlo impulzivan i ne ide preko svojih principa. Kao takav se zamjerio vlastima, i vjerujte, čovjeka doslovno progone svakodnevno. Zadnje što znam da ga je policija na jednom parkiralištu ispred trgovačkog centra u Zagrebu pokušala pretresti, ali bez naloga, onako, po žandarskom sistemu. Sve je to počalo padom Vukovara, kad se čovjek vratio iz proboja, odmah je uhićen i mučen nekoliko tjedana u kotlovnici na Lašćini.
Tako da sam prilično uvjeren da je ovo samo jedan trenutak da je Branko bio odsutan, a kobila se izmakla sa gurtni, a psi kao psi uradili svoje.
Imamo stotine ovakvih primjera svakodnevno u našoj domovini, i kad bi inspektori išli svaki dan u obilazak, i snimke stavljali na youtube, bilo bi svega.
Koliko vas drži psa na lancu kod 1-2 metra? To nije zlostavljanje životinje? A bikovi koji kad idu na utovar, moraju se bagerom izvlačit iz đubreta? A krave od 10 godina,zavezane na lanac, kojima nikad nisu papci orezani?
Nemojte sudit, da vam ne bi bilo suđeno... I nemojte bit naivni, današnji mediji pišu samo ekskluzivu, žutilo, serviraju vam samo da kliknete na njihovu stranicu, pa da vas uvrste na broj posjeta i time dobiju više za svoje reklame. Nemojte bit ovce.