Z
zrine892
Guest
Zmaj 191
Čugi kaže:Inače pričao sam sa čovekom koji je je godinama radio u Zmaju, mada je još uvek tamo i zadnjih 6 meseci nisu ni jedan šraf zavrnuli :?
Ma nema šanse da se zmaj približi u propusnoj moči i kvaliteti vršenja a da negovorim o rasipu ĐĐ i DF su zvjerke za zmaja! Nemojte se uvrijedit vi koji imate zmajeve jel svaki kombajn je dobar i svaki stroj se na majstora koji radi na njemo umetne! Ti Zmajevi 191 su u dardi ispred otpada stojali godište su bili iznad 1992 ( neznam točno ) a cijena im je bila takvim kakvi jesu 120 000,00 kn! a dli su još tamo neznam!zrine892 kaže:hhmm
jel su ti kombajni pokazali neku kvalitetu spram dura dakovica...jel ih postoje osim ona dva u baranji...
sad si baš lupio 190 serijja ima V8 tam motore a to znači najmanje 214 ks a 170 serija ima motore mrecedes 150-180 ks motore 190 serija po meni je najbolja serija zmaja ikad proizvedena zato što ima 95 % sličnosti sa DF 1620, dugačak velik irobusan kombajn!milos_v6 kaže:Mada sam slusao za 190ke da se zale ljudi da je slab motor. A za 171 kazu da je najbolji Zmajev kombajn. Videcemo. Ali sam misljenja da ti kombajni u privatnoj reziji mogu dugo trajati i dobro raditi.