Riješi se putem suda za ~1000knBeži od toga kam te noge nosiju ak nema papire.
Riješi se putem suda za ~1000knBeži od toga kam te noge nosiju ak nema papire.
Hoće li taj zmajo vidjet tvojega dvorišta, ove godine, ako je stalo do vozača, ja dolazim jedan dan i idemo gas.U subotu smo palili Zmaja, kresnuo je odmah, nakon godine dana stajanja. Mašina mu super radi, pokazao mi je i ostalo, sve radi i Zmajček je kupljen. Budemo ga pelali k meni pa stavim još malo boljih slikica ako kog zanima. Obećal mi je da bu ga opral sa miniwashom pa bu malo ljepši onda. Uglavnom, kupovima riješena, hvala svima na savjetima
kako mislis problem u rezervaru?Čestitam. Može biti da je problem u rezervaru. Meni na fahru isto zafrkava. Ali za njega barem znam da je rezervar u banani.
moze malo pojasnjenje oko toga postupka?S-46 motor ima rotacionu pumpu i muka ju je odzračiti ako nestane goriva ,mi smo to riješili da smo ubacili anlaser 24v i sklopku 12/24 i više ga nemalo nije trebalo ni odzračivati,palio je kao mina.
Moram ga izrezati jer ona pregrada je otpala i lupa po rezervaru. Sad ne pušta kad sam zavario rupe ali moram to napraviti da bude kako treba. Ako se ikako bude dalo.Zakaj ne napraviš novu rupu s novom cjevčicom ili jednostavno napojiš ac pumpu odozdo.
Naravno, ako rezervar nije trul tolko da pušta naftu van.
Čestitke, imaš i adaptaciju za kukuruz?
Nek služi zmaj . Ima li heder za kukuruz? 3.6 ili 4.2 heder?